Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

12 pahare de vin și 12 pahare de sticlă Design original de lux - Emporium

Cod: EMPORIUM
Lei 1.550,41 Lei 2.169,62 -29%
TVA inclus
- +
Material
sticlă sonoră superioară
Măsuri
Diametru 11,5 x 21 cm - capacitate 64 cl
Culoare
transparent
Timpii de livrare
7-10 zile lucrătoare
Viadurini Kitchen

Pahare de vin originale cu cercuri concentrice pentru o degustare optimă și de lux, design modern cu pahare pentru pahare, 24 de bucăți.

Serviciu format din:
  • 12 pahare de sărbătoare: diametru 11,5 x 21 cm - capacitate 64 cl. Particularitatea sa constă în piciorul de la baza tulpinii. Acest element poate acționa ca un suport pentru a însoți vinul la o gustare sau poate bloca picătura de condens dacă este însoțit de un carton absorbant de lumină. Potrivit pentru bere, vinuri roșii, spritz și diverse aperitive.
  • 12 pahare pentru pahare: diametru 8,9 x H 11 cm - capacitate 45 cl

Aceste pahare de vin clare și ușoare în sticlă se nasc din mâinile unor bărbați simpli dedicați muncii lor, unde valoarea estetică și artistică a procesării sticlei se amestecă cu selecția atentă a materialelor.

O inovație în domeniul degustării și serviciilor de vinuri obținută datorită atenției la forme și căutării obsesive a ușurinței , de la suprafața de contact extinsă și ondulația specială de la bază.
Designul diferă în ceea ce privește originalitatea și forma neobișnuită care reprezintă astăzi punctul său forte: cercuri concentrice unul în altul care se succed la baza băuturii.
Amplitudinea suprafeței, mărită de ondulații, favorizează centrifugarea și oxigenarea, precum și calea evolutivă a vinului, care din mediul redus al sticlei în care a rămas mult timp duce la o stare de potabilitate perfectă .

În plus, aceste ondulații permit observarea nuanțelor și reflexiilor vinului fără a fi nevoie să înclinați paharul. Datorită specificațiilor lor tehnice și estetice, aceste pahare de vin oferă experiențe unice și inimitabile.

Plăcerea degustării se alătură astfel ușurinței și eleganței surprinzătoare a paharului , oferind o experiență unică pentru fiecare vin, de la alb la roșu, roșu important, de la aromate la băuturi spirtoase, inclusiv vinuri spumante și șampanie.

Material :
  • Sticlă sonică superioară fără plumb
Este un material de foarte bună calitate ales pentru caracteristicile tehnice specifice de transparență maximă, flexibilitate ridicată, rezistență ridicată la spargere și spălare.
Procesarea se realizează mecanic , dar versiunea suflată este disponibilă și la cerere. Solicitați o ofertă completând formularul corespunzător.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate