Made in Italy

12 pahare Highball pentru băuturi răcoritoare sau băuturi lungi în Eco Crystal - Titanioball

  • Made in Italy
  • Cod: TITANIOBALL
Lei 2.046,08
Material cristal ecologic
Măsuri h 15 x diametru maxim 7 cm
Timpii de livrare 3-4 săptămâni lucrătoare
Capacitate 36 cl

Ochelari Highball cu bule gravate manual în cristal ecologic de înaltă calitate 100% fabricat în Italia, 12 bucăți.

Această propunere de 12 pahare highball pentru băuturi lungi sau băuturi răcoritoare se caracterizează prin incizii adânci și rotunjite care sculptează paharul, amintind de sculptorul care lucrează la munca sa prin daltă.
Lichidele sunt astfel îmbunătățite prin aceste pahare somptuoase, bogate în detalii care înfrumusețează și caracterizează ansamblul, pentru punerea în aplicare prestigioasă și de lux .

Este un sortiment destinat lumii băuturilor, pentru a face degustarea unică prin forme clasice, dar deosebite datorită sculpturilor și designului decorat, care oferă un joc plăcut tactil și vizual elegant și rafinat . Acesta este modul în care colecția prezintă excelența la nivel înalt de masă, dedicat celor care doresc rafinat și elegant și veselă , care le place să iasă în evidență.
Pentru că băutul este un gest simplu pe care fiecare dintre noi îl face în fiecare zi și care poate fi făcut și mai plăcut folosind ochelari, pahare și sticle capabile să transmită o emoție .

Conceput și îngrijit până în cel mai mic detaliu, cu un design rafinat și elegant care sporește transparența și strălucirea materialului, acesta din urmă joacă un rol fundamental în crearea liniei: cristalul ecologic industrial inovator și ultraclar este numai unul 100% realizabil pentru gravare, tăiere și șlefuire.
De asemenea, respectă standarde etice și de mediu ridicate și este realizat cu atenție la detalii tipice meșterului. Rezultatul este un produs made in Italy de înaltă calitate , pentru a experimenta calitatea și frumusețea într-un mod complet.

Caracteristicile cristalului ecologic industrial:
  • Transparență : cel mai transparent dintre ochelarii de cristal
  • Strălucire : o strălucire unică dată de cele mai pure materii prime
  • Rezistență : extraordinar de rezistentă la rupere, fiecare produs este supus a 7 teste de calitate
  • Mașină de spălat vase : testată pentru peste 4000 de utilizări în mașinile de spălat vase profesionale
  • Sonoritate : sunete pure și vibrante, ca cel mai bun cristal
  • Ecologic : 100% reciclabil, produs cu respect pentru mediu
Serviciul de producție are loc cu respect total al mediului prin utilizarea cuptoarelor electrice, cu 0% agenți albiți poluanți și 0% emisii în atmosferă.
Energia utilizată, de fapt, este energie curată , derivată din centrale electrice cu biomasă, panouri fotovoltaice sau energie geotermală.
În plus, cele mai pure materii prime fac posibilă obținerea unui material 100% reciclabil .

Serviciul de personalizare este disponibil pentru matrițe, gravuri, producția de sticlă tăiată și mărimea produselor presate și suflate.
Contactați-ne pentru mai multe informații completând formularul „ Solicitați informații ”.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter