Made in Italy

12 pahare pentru vin alb în cristal ecologic decorat și satinat - ciclon

  • Made in Italy
  • Cod: CICLONE1
Lei 1.688,75
Material cristal ecologic
Măsuri h 20,3 x diametru maxim 8,1 cm
Timpii de livrare 4 săptămâni lucrătoare
Capacitate 19 cl

Pahare de vin alb din cristal ecologic cu decor manual în spirală 100% fabricate în Italia, 12 bucăți.

Această propunere de 12 pahare pentru vin alb este determinată de un design liniar extrem de elegant și rafinat , cu forme moi și pure decorate cu jocuri alternante și învăluitoare de linii strălucitoare și satinate care conferă un aspect original și sclipitor . pentru echipamente prestigioase și sofisticate. Simplitatea designului evidențiază transparența și strălucirea materialului, care îmbunătățește băutura cu clasă și pricepere.

Acesta este un sortiment destinat lumii vinurilor, pentru a face degustarea unică prin forme clasice, dar deosebite datorită decorațiunilor și designului care oferă un joc plăcut tactil și vizual elegant și rafinat . Acesta este modul în care colecția prezintă excelența la nivel înalt de masă, dedicat celor care doresc rafinat și elegant și veselă , care le place să iasă în evidență.
Pentru că băutul este un gest simplu pe care fiecare dintre noi îl face în fiecare zi și care poate fi făcut și mai plăcut folosind ochelari, pahare și sticle capabile să transmită o emoție .

Conceput și îngrijit până în cel mai mic detaliu, cu un design rafinat și elegant care sporește transparența și strălucirea materialului, acesta din urmă joacă un rol fundamental în crearea liniei: cristalul ecologic industrial inovator și ultraclar este numai unul 100% realizabil pentru gravare, tăiere și șlefuire.
De asemenea, respectă standarde etice și de mediu ridicate și este realizat cu atenție la detalii tipice meșterului. Rezultatul este un produs made in Italy de înaltă calitate , pentru a experimenta calitatea și frumusețea într-un mod complet.

Caracteristicile cristalului ecologic industrial:
  • Transparență : cel mai transparent dintre ochelarii de cristal
  • Strălucire : o strălucire unică dată de cele mai pure materii prime
  • Rezistență : extraordinar de rezistentă la rupere, fiecare produs este supus a 7 teste de calitate
  • Mașină de spălat vase : testată pentru peste 4000 de utilizări în mașinile de spălat vase profesionale
  • Sonoritate : sunete pure și vibrante, ca cel mai bun cristal
  • Ecologic : 100% reciclabil, produs cu respect pentru mediu
Serviciul de producție are loc cu respect total al mediului prin utilizarea cuptoarelor electrice, cu 0% agenți albiți poluanți și 0% emisii în atmosferă.
Energia utilizată, de fapt, este energie curată , derivată din centrale electrice cu biomasă, panouri fotovoltaice sau energie geotermală.
În plus, cele mai pure materii prime fac posibilă obținerea unui material 100% reciclabil .

Serviciul de personalizare este disponibil pentru matrițe, gravuri, producția de sticlă tăiată și mărimea produselor presate și suflate.
Contactați-ne pentru mai multe informații completând formularul „ Solicitați informații ”.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter