Made in Italy

14 cutite perete cutie, exclusiv Berti pentru Viadurini - Michelangelo

  • Made in Italy
  • Cod: MICHELANGELO
Lei 28.642,10
Material oțel inoxidabil
Timpii de livrare 5/8 zile lucrătoare
Set de 14 piese de sculptură montate pe perete, un obiect valoros fabricat în Italia.
Vitrina de agățat pe un perete cu 14 cuțite esențiale pentru servirea mesei și pregătirea mâncării (cuțitele sunt ținute magnetic):
- Cuțit de șuncă : lamă flexibilă și lungă esențială pentru tăierea șuncă, mezeluri și friptură de vită care trebuie tăiate în felii subțiri.
- Cuțit de pâine : singurul care va avea lama zimțată. Poate fi folosit și pentru deserturi din fibre uscate, cum ar fi tartele.
- Cuțit de sculptură : mai mic decât cel al bucătarului, este similar și este destinat în principal serviciului de masă.
- Furcă: complementul cuțitului pentru tăiere este destinat să rețină ceea ce feliem.
- Ascuțitor : esențial pentru a vă menține întotdeauna cuțitele ascuțite eficient.
- Cuțit prăjit : cu lama curbată și ascuțită. Capacitate mare de tăiere pentru a evita sfărâmarea sau ruperea feliilor. Ferăstrăul este interzis.
- Drept cutit decojit: acesta este un multi - scop cuțit de bucătărie. Strict cu lama netedă și vârful centrat ideal pentru bucăți mici și indispensabil pentru prepararea mâncărurilor din carne și legume, precum și perfect pentru decojire și decojire.
- Cuțit de bucătar : cuțit cu utilizări multiple, cu acest cuțit normal mare puteți tăia toate carnea, dar și brânzeturile și legumele.
- Cuțit de pește : flexibil, foarte ascuțit, este destinat tăierii și preparării peștilor fără a rupe fibrele sale foarte delicate.
- Cuțit pesto : este cel mai bun înlocuitor al mezzalunei, este folosit pentru tocat mărunt legumele.
- Cuțit de dezosare : lama ascuțită și rigidă este utilizată pentru dezosarea și curățarea cărnii de la obiectele necomestibile.
- Tăietor de legume : mai mic și similar cu cel pentru carne și brânzeturi, este similar și destinat în principal legumelor și bucăților mici.
- Cuțit de curățat curbat : fără el nu puteți curăța, curăța, gravat și răzuit. Destinat în principal fructelor și legumelor.
- Drept cutit decojit: acesta este un multi - scop cuțit de bucătărie. Strict cu lama netedă și vârful centrat ideal pentru bucăți mici și indispensabil pentru prepararea mâncărurilor din carne și legume, precum și perfect pentru decojire și decojire.

Lamele sunt obținute prin forjare la cald cu un ciocan, odată singura modalitate de a garanta o bună calitate a tăierii (loviturile ciocanului se rup și comandă moleculele oțelului) astăzi sunt foarte apreciate pentru aspectul lor frumos și elegant. Realizate cu un mâner solid, adică lama are tangul ascuns în interiorul mânerului, au finisajul superficial al lamei din satin. Produs integral manual în cantități mici . Tratamentul termic include, de asemenea, sub-răcire la -80 ° C pentru a asigura capacitatea și durata maximă de tăiere.

Versiunile cu mânere Plexiglas sunt sigure în mașina de spălat vase, deoarece toate mânerele noastre Plexiglas sunt supuse unui proces special de stabilizare care le face sigure în mașina de spălat vase.
Produse cu oțel de tăiat de înaltă calitate , acestea pot fi introduse în mașina de spălat vase numai în versiunea cu mâner Plexiglas, dar este bine să fiți informați despre posibilele consecințe:
1. mașina de spălat vase face ca orice obiect spălat în ea să îmbătrânească rapid.
2. cu cât oțelurile de tăiere sunt mai calitative, cu atât sunt mai puțin inoxidabile.
3. lamele pot fi colorate cu mici pete roșiatice sau halouri mari albăstrui:
la. dacă este lăsat să se scurgă sau să se usuce în mașina de spălat vase
b. dacă este lăsat murdar mult timp după utilizare
c. dacă apa de spălare este bogată în fier
4. spălarea bună a mâinilor și uscarea atentă după spălare sunt secretul pentru a vă menține cuțitele la maxim.
5. Spălarea mâinilor și uscarea imediată sunt OBLIGATORII pentru cuțitele cu mânere din corn, lemn sau alte materiale naturale.
6. Nu spălați cu detergenți agresivi sau apă la temperaturi peste 60 ° C.

Măsurători:
- greutate: 1915 gr.
- lama din otel inoxidabil,
- mâner: vitrina forjată completă cornotech fără sticlă
Email Newsletter
Newsletter