Made in Italy

2 covoare din lână albă pură cu margine sau dantelă, design Made in Italy - Davincino

  • Made in Italy
  • Cod: DAVINCINO
Lei 295,21 Lei 369,03 -20%
Material 100% in
Culoare alb
Timpii de livrare 7 zile lucrătoare articol disponibil / 8 săptămâni articol de produs
Lungime (cm) 40
Înălțime (cm) 50

Placon dreptunghiular din in pur, margini cu cadru sau dantelă de bumbac, design de lux fabricat manual realizat în Italia, 2 piese.

Valoarea tradiției este combinată cu stilul de viață modern în acest șervet din lenjerie albă, decorat cu margini îndoite sau dantelă din tul de bumbac .
Lejeritate , libertate, eleganță și puritate sunt cuvintele cheie pentru acest produs prin farmecul nobil și țesătura prețioasă .

Complementul a fost creat pentru a satisface dorința crescândă a acestor zile de a trăi fiecare loc cu intensitate și echilibru profund, într-un set armonios de rafinament, natură și bunăstare.
Astfel, prin grija detaliilor și un design autentic care vizează esența frumuseții se naște un produs autentic și artizanal , de cea mai înaltă calitate pentru materiile prime alese, cum ar fi cea mai pură ină și cel mai moale bumbac . Imperfecțiunea naturală a materialului denotă valoarea simplității , închisă într-o măiestrie elegantă și delicată pentru o experiență senzorială sublimă și sugestivă.

Măsuri:
  • 40 x 50 cm
Compoziţie:
  • 100% lenjerie
Finalizarea:
  • cu chenar încadrat
  • cu dantelă din tul din bumbac 100%

Sfaturi utile:
Spălați produsul separat cu apă și săpun neutru la maximum 40% C, nu înălbiți, nu înmuiați și nu strângeți manual.
Vă recomandăm călcarea la temperaturi scăzute și fără expunere directă la lumina soarelui pentru a păstra integritatea culorii și a fibrelor naturale.

NB: nuanțele și variațiile de-a lungul timpului și între articole trebuie considerate ca fiind caracteristici specifice ale produsului, deoarece este realizat cu materiale naturale.
Email Newsletter
Newsletter