Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

2 cuțite pentru friptură cu mâner în corn de lemn sau lemn fabricate în Italia - Marino

Cod: MARINO
Lei 719,99 Lei 959,99 -25%
TVA inclus

madein_italy

- +
Material
Oțel și corn / lemn
Timpii de livrare
15/30 zile lucrătoare
Lungime (cm)
26
Viadurini by Fontani

Set de cuțite pentru friptură fabricat manual, 2 bucăți, fabricat în Italia.

Alegerea ustensilelor de bucătărie și a accesoriilor devine din ce în ce mai mult o decizie fundamentală nu numai pentru a îndeplini cerințele de practic, ci și mai ales pentru a putea conferi personalitate și caracter meselor simple și minime de luat masa care au nevoie de o notă de modernitate. și rafinament. Tocmai din acest motiv este important să poți găsi setul de tacâmuri perfect sau ustensila de bucătărie perfectă care să poată combina cele două aspecte.

Acest set de bucătărie include 2 cuțite ideale pentru tăierea precisă și curată a alimentelor precum fripturile. Fabricate manual în Italia de către mașini de tăiat cu produse de calitate, aceste articole asigură funcționalitate și un design ergonomic . Lama este fabricată din oțel inoxidabil forjat, caracterizată printr-o rezistență excelentă, permițând astfel evitarea deteriorării în timp, în timp ce mânerul ascuns este disponibil în corn de bou sau din lemn , materiale care conferă cuțitului un design elegant . Între lamă și mâner există, de asemenea, un strat subțire de cauciuc rezistent la șocuri, care face produsul și mai funcțional.
Serviciul include o cutie din lemn cu închidere glisantă ideală pentru depozitarea articolelor în mod confortabil și ordonat, menținându-le curate și permițând în același timp afișarea lor într-un mod rafinat.

Măsurători :

  • lungimea totala a cutitului: 26 cm;
  • dimensiuni cutie: L 30 x P 12 x H 5 cm
Finisaje disponibile:
  • corn de bou;
  • lemn de măslin.
NB : finisajele cornului de bou prezentate în fotografie sunt orientative. Fiecare mâner din corn de bou este unic și are nuanțe și culori diferite.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate