Made in Italy

2 cuțite pentru friptură cu mâner în corn de lemn sau lemn fabricate în Italia - Marino

  • Made in Italy
  • Cod: MARINO
Lei 637,38 Lei 796,76 -20%
Material Oțel și corn / lemn
Timpii de livrare 15/30 zile lucrătoare
Lungime (cm) 26

Set de cuțite pentru friptură fabricat manual, 2 bucăți, fabricat în Italia.

Alegerea ustensilelor de bucătărie și a accesoriilor devine din ce în ce mai mult o decizie fundamentală nu numai pentru a îndeplini cerințele de practic, ci și mai ales pentru a putea conferi personalitate și caracter meselor simple și minime de luat masa care au nevoie de o notă de modernitate. și rafinament. Tocmai din acest motiv este important să poți găsi setul de tacâmuri perfect sau ustensila de bucătărie perfectă care să poată combina cele două aspecte.

Acest set de bucătărie include 2 cuțite ideale pentru tăierea precisă și curată a alimentelor precum fripturile. Fabricate manual în Italia de către mașini de tăiat cu produse de calitate, aceste articole asigură funcționalitate și un design ergonomic . Lama este fabricată din oțel inoxidabil forjat, caracterizată printr-o rezistență excelentă, permițând astfel evitarea deteriorării în timp, în timp ce mânerul ascuns este disponibil în corn de bou sau din lemn , materiale care conferă cuțitului un design elegant . Între lamă și mâner există, de asemenea, un strat subțire de cauciuc rezistent la șocuri, care face produsul și mai funcțional.
Serviciul include o cutie din lemn cu închidere glisantă ideală pentru depozitarea articolelor în mod confortabil și ordonat, menținându-le curate și permițând în același timp afișarea lor într-un mod rafinat.

Măsurători :

  • lungimea totala a cutitului: 26 cm;
  • dimensiuni cutie: L 30 x P 12 x H 5 cm
Finisaje disponibile:
  • corn de bou;
  • lemn de măslin.
NB : finisajele cornului de bou prezentate în fotografie sunt orientative. Fiecare mâner din corn de bou este unic și are nuanțe și culori diferite.
Email Newsletter
Newsletter