Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

2 locuri canapea design modern faux piele / material textil made in Italy Mora

Cod: MORA2
Lei 6.000,36
TVA inclus

madein_italy

Serviciile asociate produsului

Afișează Opțiunile Disponibile:

- +
Măsuri
L 158 x D 101 x H 88 cm
Timpii de livrare
15/20 zile lucrătoare * timpul de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc
Stile Relax
2 locuri canapea design modern faux piele / material textil made in Italy Mora
Mora este o canapea extrem de versatil și se poate încadra în orice , datorită mediului la diferite finisaje care pot fi realizate.
Mora este de asemenea disponibil în versiunile:
- 2 locuri maxi (cod MORA2MAXI)
- 3 locuri (cod MORA3P)
- 3 locuri maxi (MORA3MAXI)

Toate versiunile sunt echipate cu cotiere standard , la cerere , acestea pot fi realizate în diferite dimensiuni: pentru informații scrie la clienti@viadurini.it.

Opțiuni disponibile:
- Tetiera este
un accesoriu care permite creșterea „înălțimii de spate și de gât pentru a îmbunătăți confortul.

HUSE DISPONIBILE:
Canapeaua Mora este disponibil în diferite tipuri de acoperire, împărțite în diverse categorii , în funcție de preț:
1) Categoria A:
- țesături rezistente la pete Savoia; Savoy este o tesatura de concepție modernă, plăcută la atingere și foarte rezistent la uzură și abraziune. Caracteristica principală a acestui material este impermeabilitate totală la apă: este, de fapt, gatantito ca „rezistenta la apa“. 89% poliester, 8% Nylon, 2% Bumbac, 1% viscoza.
- tesatura rezistent la pete Ritz;    Ritz este o plăcută la atingere tesatura, selectat ca o acoperire pentru aceste fotolii datorită rezistenței sale caracteristice la uzură. Este o țesătură rezistentă la pete compus din 86% poliester, 14% poliamidă. Greutate / grosime 490 gr / mtl.
2) Categoria B:
- Faux Americii;   America este o imitație de piele făcută de la 100% PU. Ea are o greutate de 460 gr / LM și este disponibil într-o gamă largă de culori. Moliciune și flexibilitatea sunt semnele distinctive ale acestui strat și să-l perfect pentru cele mai cautate modele de scaune ușor și prelucrate.
- Faux Luxor; Luxor este o imitație de piele făcută de la 100% PU. Moale la atingere, are o greutate de 460 g / mp și este disponibil într-o gamă largă de culori. Mrobidezza si elasticitate sunt caracteristicile care disting acest tip de acoperire și fac potrivit pentru modele speciale și sofisticate.

Cum de a selecta Finisajul: dall'apposito selectați meniul drop - down categoria meniul Qualle aparține acoperirii dorite. Apoi, acesta afișează graficul de culoare în raport cu selecția și indică în caseta, plasat lângă imaginile produse, codul de culoare dorit.

CARACTERISTICI:
- Structura:
lemn acoperit cu un strat de poliuretan mecanica si metal.
- Căptușeală: spumă poliuretanică ecologică densități diferite acoperite de un Dacron.
- Acoperire: piele Faux, tesatura pata.
- Picioare: PVC.

Canapeaua Mora este personalizabil și adaptabil la toate nevoile dvs., vă rugăm să ne contactați la clienti@viadurini.it pentru mai multe informații și / sau citate.

Producătorul italian
Acest articol este realizat de o companie italiană specializată în producția de fotolii, scaune de masaj și alzapersona, canapele de relaxare și canapea motorizat, concepute pentru a asigura psiho-bunăstarea fizică și de calitate , cu o perfectă amestec c tehnologie ompetenze, măiestrie și sens pentru proiectare și forme moderne. Prin alegerea unui produs al acestei companii, vă sunt garantate , nu numai pentru a dobândi o 100% italian și garantat, dar , de asemenea , un sistem tehnic și funcțional , care integrează și se extinde datorita unei game de soluții mecanice, opțiuni, alegerea modelelor și dimensiuni, cu o gama larga de tesaturi si finisaje. De fapt, diferite particularizările sunt posibile, în scopul de a obține croitor fotolii reale proiectate și fabricate ținând seama de orice nevoie și cerință.
calitate
Experții tehnici, care actualizează și inoveze în permanență abilitățile lor, și meșteșugari calificați, o cunoaștere profundă a materialelor și a tehnicilor de fabricație a se asigura că produsele sunt realizate cu cea mai mare grijă și sunt avansate tehnologic.
prelucrare
Personalul de specialitate din industria mobilei tapițate, capabil să proiecteze și să asambleze scaune și tehnicieni care au o experiență specifică în proiectarea unor mecanisme sofisticate care permit producerea de fotolii, scaune de masaj si fotolii alzapersona. Experiența îndelungată și atenție la designul modern asigura sesiunile unicitatea și versatilitatea care fac piese de mobilier, care pot fi integrate în diferite medii de origine.
tehnologie
mecanisme de dezvoltare oferă funcții multiple și pot fi localizate în zone specifice ale sesiunilor și se lasă să se adune scaune / relaxare canapele, scaune de masaj și fotolii alzapersona care au opțiuni pentru a se potrivi nevoilor fiecărui client.
Mecanisme la una sau două motoare, mișcarea footboard și spate alternativ autonomă sau independentă, funcția de ridicare, alzapersona dispozitiv care permite să -și asume cu ușurință poziția verticală, vibromasaj pentru un efect plăcut distribuit pe spate, scaun și footboard, mișcarea automată sau motorizat, sunt aceste posibilități și combinații dezvoltate: un set armonios de soluții pentru a satisface orice tip de cerință.

Ultimele produse vizualizate