Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

2 oțel de perete moderne lămpi 9xH38xL.cavo19 cm Yelena

Cod: YELENA
Lei 1.113,62
TVA inclus

madein_italy

- +
Material
inox
Măsuri
9xH38x lungime cablu 19 cm
Culoare
alb mat
Timpii de livrare
10/12 zile lucrătoare
Greutate produs
0,5kg
Viadurini Lighting
2 oțel de la lămpi de perete moderne 9xh.38xl.cavo19 cm Yelena

lampa de perete disponibile în diferite dimensiuni și lumini cu brațe din oțel în formă de mână și vopsite cu pulberi epoxidice. Abajur tesatura, disponibil ca accesoriu, oferă o ambianță caldă de lumină.
Yelena este de asemenea disponibil în culori personalizate. Cere o oferta pentru: clienti@viadurini.it.
Produs 100% Made in Italy.
Bec: 1 x max 40W - E14 (nu sunt incluse).

Această colecție de lămpi de designer a fost proiectat și construit de către meșterii care au o experiență de peste cincizeci în industrie și care au condus piața națională și internațională, calitatea italian în iluminat. Realizările combină designul și tradiție, care combină inovația tehnologică cu artizan creativitatea. inovare continuă și excelență de calitate sunt pietrele de temelie pe care se rotește în căutarea pentru stilul său propriu. Rezultatul este o colectie bogata variind de la lampadare designer de suspensie și lămpi de perete moderne și lămpi de masă, a căror calitate este garantată prin metodele de prelucrare care analizează tradiția de fabricație italiană ca referință unică de producție.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate