Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

2 plexiglass scaune pentru baza de crom afumat modern, cu Lia, realizate în Italia

Cod: LIA FUME
Lei 3.201,60 Lei 4.483,18 -29%
TVA inclus

madein_italy

- +
Material
PMMA + metale
Măsuri
L 40 x H 48/93 x P 40 cm
Culoare
fum transparent
Timpii de livrare
7 zile de la confirmarea comenzii * timpul de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este disponibil în stoc
Viadurini Living
2 plexiglass scaune pentru baza de crom afumat modern , cu Lia, realizate în Italia
Revizitarea plexiglass unui model atemporal așezat pentru casa, făcută din PMMA cu 100% plexiglas polimer virgin, culoare colorată transparent, cu structura de crom la baza. Setul de vânzare este format din n. ° 2 scaune. Caracteristicile fizico-tehnice ale plexiglas (rezistent la impact, nedeformabil, izolație inalterabile, termică) și placarea înaltă crom a bazei face acest scaun un complement de mobilier practic și funcțional, potrivit pentru orice mediu. Luminozitatea și luminozitatea rămân constante și neschimbate în timp. PMMA plexiglass din polimer virgin este utilizat de non-toxic, hipoalergenic, inodor și antibacterian. Recyclable 100%. Concepută, proiectate și realizate în Italia, cu materiale italiene.

Acest produs este fabricat de o companie puternic axat pe evoluția tendințelor de design și comoditatea de Plexiglas. Cu experiența acumulată în ani de activitate, ideile creative designeri italieni sunt transformate în obiecte gata să mobilarea fiecare personalitate cameră: mobilier, mobilier, accesorii pentru casa si corpuri de iluminat, elemente esențiale în peisajul intern.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate