Made in Italy

2 prosop de față din bumbac șifonat cu dantelă și margine din amestec de in - Ginova

  • Made in Italy
  • Cod: GINOVA
Lei 1.047,30
Material Borduri din amestec 100% bumbac, in și dantelă
Culoare înapoi
Timpii de livrare 5 saptamani lucratoare
Lungime (cm) 60
Înălțime (cm) 100

Prosop natural de culoare albă, din piele naturală, cu dantelă elegantă shabby chic, lux made in Italy, 2 bucăți.

Valoarea tradiției este combinată cu stilul de viață modern al acestui prosop natural de culoare albă, cu o margine din amestec de in și dantelă decorativă elegantă pentru un stil shabby chic.
Lejeritate , libertate, eleganță și puritate sunt cuvintele cheie pentru acest produs prin farmecul nobil și țesătura prețioasă .

Această lenjerie este de fapt modernitate absolută , o alegere pentru a trăi viața contemporană a celor care doresc să petreacă un moment de libertate totală, ceea ce duce la crearea unui produs autentic și artizanal , de cea mai înaltă calitate .
Imperfecțiunea naturală a materialului denotă astfel valoarea simplității , închisă într-o măiestrie elegantă și delicată pentru o experiență senzorială sublimă și sugestivă .

Articolul s-a născut respectând mediul, luând natura ca stil de viață pentru a atinge un echilibru de energii vitale, într-un set armonios de rafinament, natură și bunăstare, în care eco-sustenabilitatea devine un mod de a fi. Pentru cei care trăiesc prezentul cu ochii zilei de mâine, pentru cei care trăiesc lumea ca un spațiu fără sfârșit și liber, care nu are nevoie de cuvinte.

Măsuri:
  • 60 x 100 cm
Compoziţie:
  • Material: 100% bumbac
  • Marginea: 50% in și 50% bumbac
  • Dantelă: 100% poliamidă
Sfaturi utile:
Spălați produsul separat cu apă și săpun neutru la maximum 40% C, nu înălbiți, nu înmuiați și nu strângeți manual.
Vă recomandăm călcarea la temperaturi scăzute și fără expunere directă la lumina soarelui pentru a păstra integritatea culorii și a fibrelor naturale.

NB: nuanțele și variațiile de-a lungul timpului și între articole trebuie considerate ca fiind caracteristici specifice ale produsului, deoarece este realizat cu materiale naturale. Lenjeria noastră este o modernitate nesfârșită. O alegere a stilului de viață contemporan, fundal al ritmului vieții. Dedicat celor care își trăiesc experiențele cu spațiul ca un moment de libertate pură, în căutarea unei concretități care ar trebui să se potrivească cu un stil fără compromisuri.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter