Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
 • 0
 • 0

2 sau 3 etaje pătrate Stand pentru tort alb sau bufet - Usima

Cod: USIMA1
Lei 576,00 Lei 935,97 -38%
TVA inclus
- +
Material
Limoges porțelan
Culoare
alb
Timpii de livrare
10/15 zile lucrătoare
Viadurini Kitchen

Stand de tort cu 2 sau 3 niveluri cu plăci pătrate, cu un design modern în porțelan alb de înaltă calitate.

"O formă bine concepută ar trebui să excite prin naturalețea sa, să fie înțeleasă prin claritatea și simplitatea sa."

Experimentează cultura mesei formată din emoții autentice, reflectată într-un alb pur, alegând între stiluri creative și interesante, printre forme armonioase în porțelan fin pe care le oferă acest complement.
Este o propunere de articole care îmbină în mod inteligent tradiția cu modernitatea liniilor și estetica acesteia, datorită cercetării continue a produselor și conceptelor, pentru a garanta întotdeauna o alegere sigură și valoroasă.

Fiecare produs este rezultatul cercetărilor privind stilul și geniul creativ al designerilor exclusivi, care urmează să fie completat prin fabricare de prestigiu precisă și controale de calitate constante și atente. Așa se nasc obiecte cu un gust estetic rafinat și detalii rafinate, care exprimă o personalitate puternică combinată cu o funcționalitate modernă.

Aceste creștere tip bufet arată tendința: linii contemporane, forme surprinzătoare, detalii convingătoare. O serie cu un farmec neobișnuit și posibilități multiple de utilizare. Un mix actual de linii geometrice care permit eliberarea aromelor și aromelor gourmet în toată expresia lor.

Puncte tari :
 • Calitate : multifuncționalitatea produselor și studierea atentă a formelor, culorilor și materialelor, vă permit să creați o poziție unică în loc, capabilă să aducă la viață experiențe multiple cu gust și stil.
 • Design : este o linie ecologică cu forme ergonomice.
 • Versatilitate : produsele au fost special concepute pentru a se adapta oricărui tip de mâncare și mediu, astfel încât să poată fi utilizate atât pentru aperitive, primele feluri, preparate secundare sau deserturi, oferind spațiu imaginației și creativității.

Culoarea :
 • Alb translucid și neted
Compozitie :
 • Mâncărurile sunt produse cu materii prime Limoges selectate: o porțelan tare de înaltă calitate , cu origini străvechi din secolul al XVIII-lea. Amestecul ceramic de înaltă calitate este compus din 50% caolin, în timp ce o dublă ardere (temperatura de 1000 ° pentru „biscuiți” și 1380 ° pentru vitrarea produsului), conferă porțelanului o rezistență maximă și o strălucire moale .

Caracteristici tehnice:
 • Porțelanul este puternic și durabil și este garantat pentru spălătorii de vase nesfârșite .
 • Accesoriile pentru bucătărie pentru gătit sunt potrivite pentru utilizarea în cuptorul cu microunde și în cuptorul tradițional .
 • Rezistența la abraziune, șocuri termice, stabilizarea economiei de spațiu, strălucirea îndelungată a smalțului sunt câteva dintre caracteristicile de înaltă calitate , pentru a alege cu încredere produsele.
 • Utilizarea tehnicilor inovatoare de producție , utilizarea unor emailuri uniforme fără plumb și a materiilor prime prețioase, fără substanțe nocive, permit obținerea unor standarde de calitate fiabile. Toate vasele sunt produse în conformitate cu prevederile referitoare la eco-management, protecția mediului și sănătate, cu certificate ISO 9001 - ISO 6486-1.
Dimensiuni disponibile :
 • Suport pentru tort cu două niveluri: farfurie mare 26x26 cm / farfurie mică 18x18 cm / H 30 cm
 • Suport pentru tort cu trei niveluri: farfurie mare 26x26 cm / farfurie medie 18x18 cm / farfurie mică 16x16 / H cm 43
 • Suport pentru tort cu trei niveluri: farfurie mare 31x31 cm / farfurie medie 26x26 cm / farfurie mică 18x18 / H cm 44

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate