Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

2 scaune de design din fag tapițate în țesătură Made in Italy - Scab Design Lady B

Cod: LADYBPOP1
Lei 4.588,78
TVA inclus

madein_italy

- +
Material
Tesatura si lemn
Timpii de livrare
5 zile lucrătoare * Termenii de livrare pot crește dacă produsul nu este disponibil în stoc.
Lungime (cm)
57
Adâncime (cm)
60
Înălțime (cm)
82
Scab Design

Scaun modern din lemn cu coajă tapițată și tapițată Made in Italy, 2 bucăți.

Scaun modern fabricat în Italia compus dintr-o coajă tapițată cu miez din tehnopolimer și acoperire din țesătură nedemontabilă și o structură din lemn cu 4 picioare. Combinația minunată de lemn și finisajul scaunului creează un articol cu un stil modern și rafinat , care are ca scop final inovația și originalitatea . Ideal pentru a completa mobilarea camerelor sau bucătăriilor care au nevoie de o notă elegantă și în același timp creativă pentru a crea o atmosferă caldă și primitoare, asigurând un loc confortabil.

Dimensiune : L 57 x P 60 x H 82 cm

Produsul este disponibil în diferite finisaje : vă invităm să vizualizați meniul derulant „Seat” pentru a selecta culoarea pe care o preferați.

Finisajele structurii disponibile :
  • fag decolorat;
  • fag pătat de negru.
Un mare suflet productiv și atenție la detalii fac din SCAB Design un simbol al Made in Italy . Obiecte extraordinare, care se conturează din principiile frumuseții și funcționalității . O căutare nesfârșită a perfecțiunii materiei. Calitate și stil pentru designul de casă.
Scab Design creează aceste obiecte de 60 de ani, toate fiind complet de producție italiană , obținând recunoașterea deplină pentru cea mai înaltă calitate . Construiește obiecte estetice remarcabile și esențiale în utilizarea lor zilnică.

Certificarea scaunelor și a elementelor de amenajare este o alegere și un motiv de mândrie pentru Scab. Catas efectuează testele care permit atingerea testelor de rezistență, stabilitate și sarcină, chiar și în cele mai intense utilizări.
Producțiile Scab Design sunt perfect reciclabile, deoarece componentele individuale care le constituie se diferențiază rapid. Fiecare element din plastic poartă marca de identificare conform standardului EN 16139.2013 și oferă indicații ușoare pentru reciclare. Toată producția Scab este realizată cu materiale 100% reciclabile .

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate