Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

2 scaune de designer în negru plexiglas opac Meggy, realizate în Italia

Cod: MEGGY NERO
Lei 3.259,18 Lei 4.564,77 -29%
TVA inclus

madein_italy

- +
Material
PMMA + metale
Măsuri
L 37 x H 46/86 x P 40 cm
Culoare
negru
Timpii de livrare
7 zile de la confirmarea comenzii * timpul de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este disponibil în stoc
Viadurini Living
2 scaune de designer în negru plexiglas opac Meggy, realizate în Italia
Așezat plexiglas PMMA negru opac, siluetă intriganta corset femei, cu laser în formă de montat pe cadru din metal acoperit cu pulbere de culoare albă. Setul de vânzare este format din n. ° 2 scaune. Caracteristicile fizice și tehnice ale plexiglas (șoc, rezistent la stres, durabil, termoizolator) fac din acest articol o completare de mobilier practic și funcțional, potrivit pentru orice mediu. Luminozitatea și luminozitatea rămân constante și neschimbate în timp. PMMA plexiglass din polimer virgin este utilizat de non-toxic, hipoalergenic, inodor și antibacterian. Recyclable 100%. Concepută, proiectate și realizate în Italia, cu materiale italiene.

Acest produs este fabricat de o companie puternic axat pe evoluția tendințelor de design și comoditatea de Plexiglas. Cu experiența acumulată în ani de activitate, ideile creative designeri italieni sunt transformate în obiecte gata să mobilarea fiecare personalitate cameră: mobilier, mobilier, accesorii pentru casa si corpuri de iluminat, elemente esențiale în peisajul intern.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate