Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

2 Scaune moderne din oțel și tehnopolimer Made in Italy - Scab Design Alice

Cod: ALICESGAB1
Lei 1.886,42
TVA inclus

madein_italy

- +
Material
Tehnopolimer și oțel
Timpii de livrare
5 zile lucrătoare * Termenii de livrare pot crește dacă produsul nu este disponibil în stoc.
Lungime (cm)
49
Adâncime (cm)
51
Înălțime (cm)
114
Scab Design

Scaun modern din oțel cu coajă din tehnopolimer Made in Italy, 2 bucăți.

Scaun modern fabricat în Italia compus dintr-o carcasă de tehnopolimer reciclabil și o structură cu 4 picioare cu suport pentru picioare tubular cu un diametru de 16 mm care permite stivuirea până la maximum 4 unități.
Liniile sale aduc în minte un design clasic și tradițional revizuit într-o cheie modernă grație utilizării materiilor prime deosebit de inovatoare și a finisajelor cu o aromă contemporană. Stilul care caracterizează acest articol este, prin urmare, discret, dar impactant în același timp, permițându-vă să completați și să îmbogățiți orice spațiu din casă datorită versatilității sale și finisajelor disponibile care se pot potrivi oricărei situații de amenajare.
Cele două finisaje din versiunea vopsită disponibile pentru bază vă permit, de asemenea, să poziționați scaunul chiar și în spații exterioare pentru a-i crește valoarea estetică într-un mod unic și senzațional.

Dimensiune : L 49 x P 51 x H 114 cm

Culorile scaunelor disponibile :
  • lenjerie;
  • gri porumbel;
  • antracit;
  • gri deschis.
Finisaj structură disponibil :
  • cromat;
  • lenjerie vopsită;
  • vopsit cu antracit.
Un mare suflet productiv și atenție la detalii fac din SCAB Design un simbol al Made in Italy . Obiecte extraordinare, care se conturează din principiile frumuseții și funcționalității . O căutare nesfârșită a perfecțiunii materiei. Calitate și stil pentru designul de casă.
Scab Design creează aceste obiecte de 60 de ani, toate fiind complet de producție italiană , obținând recunoașterea deplină pentru cea mai înaltă calitate . Construiește obiecte estetice remarcabile și esențiale în utilizarea lor zilnică.

Certificarea scaunelor și a elementelor de amenajare este o alegere și un motiv de mândrie pentru Scab. Catas efectuează testele care permit atingerea testelor de rezistență, stabilitate și sarcină, chiar și în cele mai intense utilizări.
Producțiile Scab Design sunt perfect reciclabile, deoarece componentele individuale care le constituie se diferențiază rapid. Fiecare element din plastic poartă marca de identificare conform standardului EN 16139.2013 și oferă indicații ușoare pentru reciclare. Toată producția Scab este realizată cu materiale 100% reciclabile .

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate