Made in Italy

2 Table Runner 100% in cu dantelă albă de lux Made in Italy - Trionfo

  • Made in Italy
  • Cod: TRIONFO
Lei 707,36 Lei 884,17 -20%
Material țesătură: 100% dantelă de in: 100% bumbac
Culoare alb
Timpii de livrare 7 zile lucrătoare articol disponibil / 8 săptămâni articol de produs
Lungime (cm) 90
Înălțime (cm) 40

Runner de masă din in pur, cu dantelă de bumbac, design elegant de lux fabricat în Italia, 2 piese.

Valoarea tradiției este combinată cu stilul de viață modern al acestui alergător de masă din in alb, cu margini pliate și o bătătură din dantelă de bumbac pe cele două laturi mai scurte.
Lejeritate , libertate, eleganță și puritate sunt cuvintele cheie pentru acest produs prin farmecul nobil și țesătura prețioasă .

Complementul a fost creat pentru a satisface dorința crescândă a acestor zile de a trăi fiecare loc cu intensitate și echilibru profund, într-un set armonios de rafinament, natură și bunăstare.
Astfel, prin grija detaliilor și un design simplu care vizează esența frumuseții se naște un produs autentic și artizanal , de cea mai înaltă calitate pentru materiile prime alese, precum cea mai pură ină și cel mai moale bumbac .
Rezultatul este o țesătură de fire capabile să interpreteze energia vitală a fiecărei ambianțe, oferind o experiență senzorială sublimă și sugestivă.

Măsuri:
  • 40 x 90 cm
Compoziţie:
  • 100% in cu 100% dantela de bumbac
Sfaturi utile:
Spălați produsul separat cu apă și săpun neutru la maximum 40% C, nu înălbiți, nu înmuiați și nu strângeți manual.
Vă recomandăm călcarea la temperaturi scăzute și fără expunere directă la lumina soarelui pentru a păstra integritatea culorii și a fibrelor naturale.

NB: nuanțele și variațiile de-a lungul timpului și între articole trebuie considerate ca fiind caracteristici specifice ale produsului, deoarece este realizat cu materiale naturale.
Email Newsletter
Newsletter