Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

24 de cupe de Crăciun cu mâner în cană de mic dejun decorată Gres - Melchiorre

Cod: MELCHIORRE2
Lei 630,51 Lei 914,93 -31%
TVA inclus
- +
Material
Gres
Timpii de livrare
7 zile lucrătoare
Lungime (cm)
8
Adâncime (cm)
8
Înălțime (cm)
10.5
Viadurini Kitchen
Serviciu cupă de Crăciun în porțelan cu mâner cu decorațiuni scandinave 24 de bucăți.
Serviciul constă din:
  • 24 de căni: Ø 8 x h. 10,5 cm - Capacitate: 320 ml
În fiecare an, în această perioadă, amenajarea și decorarea mesei de Crăciun cu gust și rafinament devine o necesitate. Aceasta este o sarcină importantă: nu numai pentru o problemă estetică și de design, ci și în ceea ce privește crearea atmosferei potrivite : surprinderea oaspeților, evocarea spiritului familial, transmiterea bucuriei și căldurii sunt punctele forte ale mesei.
Pentru aceasta este esențial să acordați atenție chiar și celor mai mici detalii , care ar putea face diferența în căutarea unei eleganțe autentice și speciale.

Acest set de cani de Crăciun conține cel mai tradițional Crăciun în decorațiunile sale , cel al satelor din nord, de pulovere calde și cupe debordante de ciocolată caldă.
Fiecare piesă a colecției contribuie la crearea magiei Crăciunului , care prin atmosfera sa fermecată înveseleste întreaga familie.

Caracteristici tehnice:
  • Fabricat din gresie
  • Cu mâner
  • Disponibil în 2 sortimente
  • Utilizabil în cuptorul cu microunde
  • Se poate spăla în vase
De ce să alegi gresie?
Astăzi, gresie reprezintă un material la modă datorită caracteristicilor sale calitative: este amestecul perfect de simplitate și grosime.
De fapt, plăcile din gresie sunt recunoscute pentru rezistența materialului care vă permite să creați un design puternic și de impact.
Gros și rezistent, facilitează serviciile menținând căldura mâncărurilor fierbinți și creează o armonie unică pe masă grație efectelor culorilor strălucitoare combinate cu forme funcționale completate cu finisaje lucioase sau mate.

Ultimele produse vizualizate