Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

3 cutii rotunde de design ponei mici, mijlocii, mari Valerio

Cod: VALERIO
Lei 2.121,59 Lei 3.288,02 -35%
TVA inclus
- +
Material
ponei
Măsuri
Ø 31/26/20 x H.18 / 14/10 cm
Culoare
acidwash
Timpii de livrare
7 zile termenul de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc
Viadurini Living
Septembrie cutii treia rundă ponei mici, mijlocii, mari Valerio
Pentru cei care au probleme cu menținerea ordinii la domiciliu sau la birou, de acum va fi capabil să rezolve această problemă enervant cu stil și clasă! Setul de cutii este conceput pentru cei care iubesc medii minime și esențiale și poate fi o modalitate foarte bună de a da o nota de culoare cu eleganță rafinată. Conceput pentru a fi introduse în orice zonă de acasă sau de la birou, puteți fi adaptate la compartimente, biblioteci, dulapuri și sertare diverse. obiecte adecvate pentru a conține de diferite dimensiuni și accesorii, au o amprentă mică care ocupă spații de asemenea, reduse.

producător
Acest produs face parte dintr-o colecție făcută dintr-o estetică stilist atent și de cercetare, cu scopul de a combina eleganta atemporala, atmosferă rafinată și echilibrul de forme și culori. Propunerile variază de la mobilier pentru dormitor, zona de living, mese și console de până la iluminat. Stilul este inconfundabil: lux, eleganță, confort, liniaritate și o atenție deosebită unicitatea și exclusivitatea proiectului. Prelucrarea se face folosind materiale de primă calitate, atent selectate, folosind tehnici de tăiere și prelucrare precise. De la clasic la stil minimalist modern, această colecție de mobilier permite dorințele și dorințele fiecărui client, respectând în același timp contextul în care sunt incluse mobilierul și accesoriile.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate