Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

3 de design rotund în cutii de aur din piele mici medii mari Kolli

Cod: KOLLI
Lei 2.860,77 Lei 4.430,38 -35%
TVA inclus
- +
Material
piele
Măsuri
L.20 / 26/31 x H.10 / 14/18 x p.20 / 26/31 cm
Culoare
de aur
Timpii de livrare
7 zile termenul de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc
Viadurini Living
3 de design rotund în cutii de aur din piele mici medii mari Kolli
Kolli Cutiile sunt concepute pentru cei care au probleme cu menținerea ordinii la domiciliu sau la birou. Acestea sunt concepute pentru cei care iubesc camerele minime și esențiale sunt o soluție foarte bună de a comanda, dar în același timp, să furnizeze cu stil și eleganță. Conceput pentru a fi introduse în orice zonă de acasă sau de la birou, puteți fi adaptate la compartimente, biblioteci, dulapuri și sertare diverse. obiecte adecvate pentru a conține de diferite dimensiuni și accesorii, au o mică amprentă care ocupă un spațiu minim.
Măsurători cu condiția:
L20xP20xH10 mici cm;
cm L26xP26xH14 mediu;
L31xP31xH18 cm.

producător
Acest produs face parte dintr-o colecție făcută dintr-o estetică stilist atent și de cercetare, cu scopul de a combina eleganta atemporala, atmosferă rafinată și echilibrul de forme și culori. Propunerile variază de la mobilier pentru dormitor, zona de living, mese și console de până la iluminat. Stilul este inconfundabil: lux, eleganță, confort, liniaritate și o atenție deosebită unicitatea și exclusivitatea proiectului. Prelucrarea se face folosind materiale de primă calitate, atent selectate, folosind tehnici de tăiere și prelucrare precise. De la clasic la stil minimalist modern, această colecție de mobilier permite dorințele și dorințele fiecărui client, respectând în același timp contextul în care sunt incluse mobilierul și accesoriile.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate