Made in Italy

3 Instrumente de grădinărit din metal cu bază din lemn Made in Italy - Grădină

  • Made in Italy
  • Cod: GARDEN
Lei 1673,27 Lei 1859,20 -10%
Material Metal și lemn
Timpii de livrare 7 zile produs în stoc / 4 săptămâni produs la comandă
Lungime (cm) 30
Adâncime (cm) 16
Înălțime (cm) 29,5

Instrumente de grădinărit din metal vopsit cu bază din lemn Fabricat în Italia, 3 bucăți.

Această linie de produse este proiectată și construită de artizani italieni cu materiale alese pentru a asigura un produs fabricat 100% în Italia, datorită rețelei dense de laboratoare răspândite pe teritoriul italian care reprezintă excelența italiană în crearea de produse handmade de înaltă calitate . . Sunt produse concepute pentru a fi de lungă durată și pentru a avea o personalitate puternică, care poate deveni parte a vieții de zi cu zi a tuturor cu discreție și din acest motiv fiecare produs este caracterizat de propria sa autonomie care îi permite să se adapteze la situații de mobilier foarte diferite. printre ele, de la cel mai clasic la cel mai modern, găsindu-și întotdeauna spațiul și locația perfectă.

Compoziție de unelte de grădinărit cu un design inovator care include o sapa , o greblă cu 6 dinți și o lopată fabricată în întregime din metal vopsit.
Pentru a fi și mai practic, Garden include și o bază funcțională din lemn, unde puteți stoca toate instrumentele odată ce lucrarea este terminată, obținând astfel o optimizare a spațiului și un aranjament mai practic și organizat.

Dimensiune : L 30 x P 16 x H 29,5 cm.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro