Made in Italy

3 lumini plafon design modern polipropilenă Debby, 60 cm diametru

  • Made in Italy
  • Cod: DEBBY891
Lei 1922,77 Lei 2403,47 -20%
Măsuri Diametru 60 cm H14,4
Timpii de livrare 7 zile lucrătoare * timpul de livrare poate crește în cazul în care elementul nu este prezent în depozit.
3 lumini lampa plafon umbră din polipropilenă și bună - cuviință fire, Ø60, Debby
lampa de tavan 3 lumini cu abajur cilindric din polipropilenă albă cu fire decor perla. Structură metacrilat spectrall termina și satin. Detalii alb.

E27
Bulbilor: 3 x 42 W max - E27 HGS (nu sunt incluse).

producător italian
Acest articol este realizat de o companie care din 1997 combină idei, materiale și stilul de a crea elemente pentru viața de toate zilele. Proiectarea devine practic și la prețuri accesibile, de zi cu zi devine o experiență extraordinară, reinterpretarea conceptul de lumină și spațiu.
Utilizarea de materiale, cum ar fi acrilic, policarbonat, lemn si materiale termofuse si materiale plastice reciclate, combinate cu un amestec de experiență și creativitate, acestea sunt în formă de articole cu un design unic, dar încă funcțional. Becuri de design de suspensie, lumini moderne de tavan, lumini de perete, lămpi de masă și lămpi de podea ... mobilier sunt proiectate pentru a genera entuziasm și să provoace un sentiment inconfundabil de bine.
Filozofia din spatele companiei este „bun design“: o filozofie, un gând, un alt mod de viață și un nou mod de a se bucura de creatiile lor ambiente.Nascono un design atât de ușor, esențial și durabil, pentru a intra în casele la nivel mondial.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro