Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

3 orificii baie alama mixer baie Melrose 21 de brad

Cod: 211220
Lei 2.822,14

madein_italy

- +
Material
alamă
Timpii de livrare
4 săptămâni
Fir Italia
Amestecător de toaletă din alamă cu trei orificii Melrose 21 de brad, fabricat în Italia
Baterie bazin cu trei găuri, din crom cu design clasic; 130mm înălțime și cu ampatament de 140mm, complet cu dren și tragere.
Sunt produse în întregime în Italia cu materiale de înaltă calitate care respectă standardele europene.
Acest mixer asigură instalarea pe partea superioară, dotată cu aerator și cap de ceramică de 90 °; recomandat pentru sistemul său de economisire a energiei pentru economisirea apei de 6L / min și pentru gura de livrare a acestuia.

Întreținerea și curățarea: recomandăm să uscați cu o cârpă moale orice picături sau depuneri de apă pe produs; nu lăsați la ea cârpe ude sau bureți umedi; evitați utilizarea de bureți abrazivi sau scobitori care ruină suprafața; nu utilizați niciun tip de detergent pentru curățare care conține clor sau compușii săi care ar putea oxida mixerul.
Pentru o întreținere perfectă, îndepărtați aeratorul și îl scufundați câteva ore în oțetul diluat și apoi clătiți-l cu multă apă, astfel încât toate impuritățile și depunerile de calcar să dispară.

Pentru mai multe informații și estimări, nu ezitați să ne contactați la clienti@viadurini.it.

Ultimele produse vizualizate

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri