Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

4 perne de Crăciun cu gnom și copac pentru decorarea canapelei - Moș Crăciun

Cod: BABBONATALECUSCINO
Lei 401,64 Lei 580,68 -31%
TVA inclus
- +
Material
Poliester
Culoare
gri și roșu
Timpii de livrare
7 zile lucrătoare
Lungime (cm)
45
Adâncime (cm)
17
Înălțime (cm)
45
Viadurini Textile
4 perne decorative de Crăciun din poliester cu decor de gnom și brad.
În fiecare an, în această perioadă, decorarea nu numai a mesei, ci și a sufrageriei de Crăciun cu gust și rafinament devine o necesitate. Aceasta este o sarcină importantă: nu numai pentru o problemă estetică și de design, ci și în ceea ce privește crearea atmosferei potrivite : surprinderea oaspeților, evocarea spiritului familial, transmiterea bucuriei și căldurii sunt punctele forte.
Pentru aceasta este esențial să acordați atenție chiar și celor mai mici detalii , care ar putea face diferența în căutarea unei eleganțe autentice și speciale.

Pentru acest Crăciun, aduc magia sarbatorilor in casa ta cu perne decorative decorate cu piticul și bradul de Crăciun, entrambi Simboli della FAVOLA del Natale.
Dedicato agli amanti del Natale tradizionale ea tutti coloro che vogliono lasciarsi trascinare dall'intramontabile atmosfera natalizia care avvolgerà la casa.

Caratteristiche tehniche:
  • În poliestere
  • Decoro gnomo cu albero di natale
  • Timp liber: l. 45 x pag. 17 x h. 45 cm
  • 350 gr

Ultimele produse vizualizate