Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

4 perne pătrate de Crăciun pentru canapea în tartan cu ren și scris - tartan

Cod: TARTAN1
Lei 488,74 Lei 706,49 -31%
TVA inclus
- +
Material
Poliester
Timpii de livrare
7 zile lucrătoare
Lungime (cm)
45
Adâncime (cm)
16
Înălțime (cm)
45
Viadurini Textile
4 x perne pătrate de Crăciun pentru canapea în design poliesteric cu reni, scris și fulgi de zăpadă.
În fiecare an, în această perioadă, decorarea nu numai a mesei, ci și a
sufrageriei de Crăciun cu gust și rafinament devine o necesitate. Aceasta este o sarcină importantă: nu numai pentru o întrebare estetică și de proiectare, ci și în ceea ce privește crearea atmosferei potrivite : a uimi oaspeții, a evoca spiritul familiei, a transmite bucurie și căldură sunt punctele forte.
Pentru aceasta este esențial să acordați atenție chiar și celor mai mici detalii , care ar putea face diferența în căutarea unei eleganțe autentice și speciale.

Pentru acest Crăciun, aduceți magia sărbătorilor în casa dvs. cu perne decorative tartan disponibile în două variante, decorate cu simbolurile Crăciunului în alb, cum ar fi renii, fulgii de zăpadă și cuvântul „Merry Christma” care ies în evidență pe poliester devenind protagoniști ai mediului, pentru a înveseli oaspeții și a crea o atmosferă caracteristică.
Dedicat iubitorilor de Crăciun tradițional și tuturor celor care vor să se lase lăsați purtați de atmosfera de Crăciun atemporală care va învălui casa.

Caracteristici tehnice:
  • Fabricat din poliester
  • Decor de tartan cu reni și fulgi de zăpadă
  • Alegerea texturii roșu și negru sau tartan
  • Măsuri: l. 45 x pag. 16 x h. 45 cm
  • 350 g

Ultimele produse vizualizate