Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

4 Scaune de polipropilenă colorate, moderne, cu design modern - Pocahontas

Cod: POCAHONTAS
Lei 2.889,61 Lei 3.758,41 -23%
TVA inclus

madein_italy

- +
Material
polipropilenă
Timpii de livrare
30 de zile lucrătoare
Lungime (cm)
47,5
Adâncime (cm)
55,5
Înălțime (cm)
79,5 (sesiunea 46)
Viadurini Living

Scaune moderne și stivuibile din polipropilenă în culoarea gri porumbel, ghimbir sau alb, 4 piese din design made in Italy.

Scaunele sunt o piesă de mobilier excelentă pentru a aduce un vârf de panache în spațiul de locuit cu stil și moderație, printr-o notă de culoare la modă.

Acest scaun modern realizat din polipropilenă și disponibil în diferite nuanțe proaspete și originale, are forme moi și învăluitoare , oferind eleganță și confort, și este, de asemenea, stivuibil , astfel încât să utilizați mai bine spațiul atunci când nu îl utilizați.

Liniile simple , eficiente și imediate sunt combinate cu funcționalitatea și dinamismul celor care trăiesc mediile, garantând practicitatea și stilul.
Acesta este modul în care, datorită spătarului original curbat și perforat cu un stil inovator, se poate adapta cu ușurință la mediile moderne.

Articolul este realizat în Italia de meșteri pricepuți. Pentru sfaturi și / sau citate personalizate, contactați-ne folosind formularul „ Solicitați informații ”.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate