Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

45cm masă rotundă cu scaune din oțel superior de sticlă Cavon

Cod: CAVON
Lei 2.419,21 Lei 3.748,82 -35%
TVA inclus
- +
Material
oțel / sticlă
Măsuri
Ø45 x H.52 cm
Culoare
oțel superior de sticlă negru lucios
Timpii de livrare
7 zile termenul de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc
Viadurini Living
45cm masă rotundă cu scaune din oțel superior de sticlă Cavon
Cavon este un tabel cu o structură din oțel și sticlă negru lucios, proiectat pentru a fi poziționat pe partea canapelei, dar datorită designului versatil poate fi plasat în orice mediu.

producător
Acest produs face parte dintr-o colecție făcută dintr-o estetică stilist atent și de cercetare, cu scopul de a combina eleganta atemporala, atmosferă rafinată și echilibrul de forme și culori. Propunerile variază de la mobilier pentru dormitor, zona de living, mese și console de până la iluminat. Stilul este inconfundabil: lux, eleganță, confort, liniaritate și o atenție deosebită unicitatea și exclusivitatea proiectului. Prelucrarea se face folosind materiale de primă calitate, atent selectate, folosind tehnici de tăiere și prelucrare precise. De la clasic la stil minimalist modern, această colecție de mobilier permite dorințele și dorințele fiecărui client, respectând în același timp contextul în care sunt incluse mobilierul și accesoriile.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate