5 candelabre armate în metal argintiu Design elegant de lux - Peleo

  • Cod: PELEO
Lei 926,37 Lei 1157,96 -20%
Material metal
Timpii de livrare 7 zile
Lungime (cm) 41,5
Înălțime (cm) 18.5

Candelabre decorate din metal argintiu cu 5 flăcări, design.

Această candelabră elegantă și luxoasă cu 5 flăcări este realizată în întregime din metal argintiu și are un design distinct și rafinat.

O candelabră este un obiect plin de farmec care are origini foarte vechi: în trecut a fost folosit ca structură pentru aprinderea lumânărilor, în timp ce astăzi a devenit un simplu complement decorativ, deoarece funcția sa este pur estetică.

Prin eleganța sa, este capabil să determine stilul casei și să dea căldură mediului înconjurător, în armonie cu contextul.
Prin urmare, alegerea stilului și culorii unui sfeșnic sunt importante și depind de designul și mobilierul prezent la destinație.

Accesoriile de mobilier sunt obiecte de design cu o sarcină ornamentală prețioasă, esențială pentru a caracteriza mediul înconjurător cu propriul stil și gust.
Prin urmare, ele trebuie alese nu pe baza modurilor momentului, ci ținând cont de echilibrul dintre funcționalitate și estetică.
Un mic articol decorativ, de fapt, este capabil să aducă rezultate excelente la un nivel emoțional și ospitalier în mediul de destinație.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro