Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

6 cupe de Crăciun din porțelan de design cu farfurie tartană - Schiaccianoci

Cod: SCHIACCIANOCI1
Lei 407,72 Lei 592,60 -31%
TVA inclus
- +
Material
Porţelan
Timpii de livrare
7 zile lucrătoare
Viadurini Kitchen
Cupe de Crăciun în porțelan cu decor spărgător de nuci și farfurioară cu decor tartan, pentru 6 persoane.
Serviciul constă din:
  • 6 căni: Ø 6,5 x h. 5 cm - capacitate: 100 ml
  • 6 farfurioare: Ø 12,5 x h. 1,5 cm
În fiecare an, în această perioadă, amenajarea și decorarea mesei de Crăciun cu gust și rafinament devine o necesitate. Aceasta este o sarcină importantă: nu numai pentru o problemă estetică și de design, ci și în ceea ce privește crearea atmosferei potrivite : surprinderea oaspeților, evocarea spiritului familial, transmiterea bucuriei și căldurii sunt punctele forte ale mesei.
Pentru aceasta este esențial să acordați atenție chiar și celor mai mici detalii , care ar putea face diferența în căutarea unei eleganțe autentice și speciale.

Magia spărgătorului de nuci vine la masă, de Crăciun, cu soldatul de jucărie în centru îmbrățișat de decorul mereu verde tartan de pe farfurii , ambele simboluri ale poveștii de Crăciun.
Un serviciu de cupe de Crăciun dedicat iubitorilor de Crăciun tradițional și tuturor celor care vor să se lase lăsați de atmosfera de Crăciun atemporală care va învălui casa.

Caracteristici tehnice:
  • Fabricat din porțelan cu decor spărgător de nuci
  • Cu farfurie tartan
  • Nu este potrivit pentru utilizarea cu microunde
  • Se recomandă spălarea manuală
De ce să alegi porțelanul?
Porțelanul este un material ceramic prețios capabil să ofere soluția potrivită pentru fiecare nevoie, este sinonim cu ușurința și versatilitatea.
Caracteristica sa principală este funcționalitatea: folosește farfurii de porțelan cu orice ocazie, cum ar fi prânzul, cina, buchetul sau o petrecere.
Diferitele sale forme și culori se pot adapta la orice context, rezultând foarte modern, simplu și minimal, fără a limita alegerea detaliilor elegante, a decorațiunilor rafinate și
finisaje prețioase .

Ultimele produse vizualizate