Made in Italy

6 cuțite de bucătărie artizanale cu mâner din corn de bou Fabricate în Italia - Marine

  • Made in Italy
  • Cod: MARINO1
Lei 1.968,81 Lei 2.460,98 -20%
Material Oțel și corn
Timpii de livrare 15/30 zile lucrătoare
Lungime (cm) 26

Cuțit de friptură fabricat manual în corn de bou, 6 bucăți, fabricat în Italia.

Alegerea ustensilelor de bucătărie și a accesoriilor devine din ce în ce mai mult o decizie fundamentală nu numai pentru a îndeplini cerințele de practic, ci și mai ales pentru a putea conferi personalitate și caracter meselor simple și minime de luat masa care au nevoie de o notă de modernitate. și rafinament. Tocmai din acest motiv este important să poți găsi setul de tacâmuri perfect sau ustensila de bucătărie perfectă care să poată combina cele două aspecte.

Acest set de bucătărie include 6 cuțite ideale pentru tăierea precisă și curată a alimentelor, cum ar fi fripturile. Fabricate manual în Italia de către mașini de tăiat cu produse de calitate, aceste articole asigură funcționalitate și un design ergonomic . Lama este fabricată din oțel inoxidabil forjat, caracterizată printr-o rezistență excelentă, permițând astfel evitarea deteriorării în timp, în timp ce mânerul ascuns este realizat din corn de bou , un material care conferă cuțitului un design elegant . Între lamă și mâner există, de asemenea, un strat subțire de cauciuc rezistent la șocuri, care face produsul și mai funcțional.
Serviciul include apoi o cutie din lemn cu închidere a ușii, ideală pentru depozitarea articolelor în mod confortabil și ordonat, menținându-le curate și permițând în același timp afișarea lor într-un mod elegant și rafinat. Cutia este echipată cu 2 curele din piele cu catarame metalice care permit o protecție mai mare a obiectelor.

Măsurători :

  • lungimea totala a cutitului: 26 cm;
  • dimensiuni cutie: L 30 x P 24 x H 6 cm
NB : finisajele din fotografii sunt orientative. Fiecare mâner din corn de bou este unic și are nuanțe de culoare diferite.
Email Newsletter
Newsletter