Made in Italy

6 cuțite ergonomice pentru friptură cu lamă de oțel fabricate în Italia - rechin

  • Made in Italy
  • Cod: SQUALO
Lei 1.505,40 Lei 1.881,74 -20%
Material Oțel și corn / lemn
Timpii de livrare 15/30 zile lucrătoare
Lungime (cm) 23

Set de cuțit pentru friptură fabricat manual cu lamă de oțel, 6 bucăți, fabricat în Italia.

Alegerea ustensilelor de bucătărie și a accesoriilor devine din ce în ce mai mult o decizie fundamentală nu numai pentru a îndeplini cerințele de practic, ci și mai ales pentru a putea conferi personalitate și caracter meselor simple și minime de luat masa care au nevoie de o notă de modernitate. și rafinament. Tocmai din acest motiv este important să poți găsi setul de tacâmuri perfect sau ustensila de bucătărie perfectă care să poată combina cele două aspecte.

Acest set de bucătărie include 6 cuțite concepute și studiate special pentru a obține o tăietură curată și precisă a alimentelor, cum ar fi fripturile. Lama este fabricată din oțel inoxidabil , un material care vă permite să evitați deteriorarea în timp, în timp ce mânerul este obținut dintr-o singură bucată de corn sau lemn și prezintă un fir de nichel argintiu , un aliaj de zinc, cupru și nichel caracterizat printr-un excelent rezistență la coroziune.
Serviciul include, de asemenea, o cutie din lemn cu închidere a ușii, unde puteți stoca toate articolele confortabil și în mod ordonat și este inclusă cu suporturi din lemn pentru cuțitele individuale, permițându-le astfel să fie afișate individual într-un mod elegant și rafinat.
Fabricate manual în Italia cu materiale de calitate, aceste cuțite asigură funcționalitate, un design ergonomic și o prindere sigură și fermă fără a neglija aspectul estetic datorită atenției pentru detalii și pasiunii mașinilor de tăiat.

Măsurători :

  • lungimea totala a cutitului: 23 cm;
  • dimensiuni cutie: L 25 x P 16 x H 6 cm.
Finisaje disponibile pentru mâner :
  • corn de bou;
  • lemn de măslin.
NB : finisajele din fotografii sunt orientative. Fiecare mâner din corn de bou este unic și are nuanțe de culoare diferite.
Email Newsletter
Newsletter