Made in Italy

6 cuțite pentru friptură fabricate manual din corn sau lemn fabricate în Italia - Zuzana

  • Made in Italy
  • Cod: ZUZANA
Lei 1.970,71 Lei 2.463,35 -20%
Material Oțel și corn / lemn
Timpii de livrare 15/30 zile lucrătoare
Lungime (cm) 23

Set de cuțite pentru friptură fabricat manual, 6 bucăți, fabricat în Italia.

Alegerea ustensilelor de bucătărie și a accesoriilor devine din ce în ce mai mult o decizie fundamentală nu numai pentru a îndeplini cerințele de practic, ci și mai ales pentru a putea conferi personalitate și caracter meselor simple și minime de luat masa care au nevoie de o notă de modernitate. și rafinament. Tocmai din acest motiv este important să poți găsi setul de tacâmuri perfect sau ustensila de bucătărie perfectă care să poată combina cele două aspecte.

Acest set de bucătărie include 6 cuțite ideale pentru friptură fabricate manual în Italia cu produse de calitate care asigură un rezultat final de design funcțional și ergonomic . Lama este fabricată din oțel inoxidabil forjat, caracterizată printr-o rezistență excelentă, permițând astfel evitarea deteriorării în timp, în timp ce mânerul este cu un tang ascuns disponibil în corn de bou sau lemn de măslin , materiale care conferă cuțitului un design elegant . Între lamă și mâner există, de asemenea, un strat subțire de cauciuc rezistent la șocuri, care face produsul și mai funcțional.
Serviciul include o cutie din lemn cu închidere ușă ideală pentru depozitarea articolelor confortabil și ordonat, menținându-le curate și permițând în același timp afișarea lor într-un mod rafinat.

Măsurători :

  • lungimea totala a cutitului: 23 cm;
  • dimensiuni cutie: L 26 x P 17 x H 5,5 cm
Finisaje disponibile pentru mâner :
  • corn de bou;
  • lemn de măslin.
NB : finisajele din fotografii sunt orientative. Fiecare mâner din corn de bou este unic și are nuanțe de culoare diferite.
Email Newsletter
Newsletter