Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

6 pahare de vin din sticlă pentru vinuri spumante și șampanie Design modern - Lejeritate

Cod: LEGGEREZZA
Lei 1.574,38 Lei 2.054,42 -23%
TVA inclus

madein_italy

- +
Material
sticlă sonoră superioară
Măsuri
diametru 8 xh 26,5 cm - capacitate 40 cl
Culoare
transparent
Timpii de livrare
7-10 zile lucrătoare
Viadurini Kitchen

Cupe de vin ușoare și sofisticate, cu design modern, în sticlă sonoră superioară, realizate manual din 6 piese.

Aceste pahare de vin clare și ușoare în sticlă se nasc din mâinile unor bărbați simpli dedicați muncii lor, unde valoarea estetică și artistică a procesării sticlei se amestecă cu selecția atentă a materialelor.

O inovație în domeniul degustării și serviciilor de vinuri datorită atenției la forme și căutării maniacale a lejerității .
Designul, studiat pentru fiecare tip de vin, prezintă ca o particularitate finisajul buzelor , ceea ce face ca acțiunea băutului să fie mai confortabilă și funcțională, cu eleganța și rigoarea formei care acționează ca cuvinte cheie.

Plăcerea degustării se alătură astfel ușurinței și eleganței surprinzătoare a paharului , oferind o experiență unică pentru fiecare vin, de la alb la roșu, roșu important, de la aromate la băuturi spirtoase, inclusiv vinuri spumante și șampanie.

Material:
  • Sticlă sonică superioară fără plumb
Este un material de foarte bună calitate ales pentru caracteristicile tehnice specifice de transparență maximă, flexibilitate ridicată, rezistență ridicată la spargere și spălare.

dimensiuni:
  • diametru 8 x H 26,5 cm - 40 cl

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate