Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

6 Placi de design americane dreptunghiulare din PVC și poliester - Dimetra

Cod: DIMETRA1
Lei 883,22 Lei 1.147,18 -23%
TVA inclus
- +
Material
Pvc și poliester
Timpii de livrare
7/10 zile lucrătoare
Lungime (cm)
50
Adâncime (cm)
35
Viadurini Kitchen

6 plăcuțe de design dreptunghiular în pvd și poliester cu model.

Placutul este, fără îndoială, cea mai practică și rapidă soluție pentru cei care doresc să-și înfrumusețeze masa cu gust și culoare, fără a folosi fețele de masă clasice, dar preferă materiale care curăță rapid și vă permit să setați masa într-un mod simplu și rapid, fără a neglija vreodată aspect estetic și decorativ.

Această plașetă este caracterizată de tipăritul particular în stil vintage care vă permite să vă personalizați masa cu gust și rafinament, recreând o poziție unică în loc. Fabricat din 87% PVC și restul de 13% poliester, este moale și flexibil, oferind, în același timp, rezistență la uzură și pete, datorită materialului, deoarece nu are fibre care se pot absorbi ca placemurile clasice din țesătură. .
Rapid și ușor de curățat folosind o cârpă simplă umedă, poate fi de asemenea utilizat în aer liber, evitând totodată contactul direct cu soarele.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate