Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

6 placi dreptunghiulare din pvc și poliester cu design modelat - Berimo

Cod: BERIMO1
Lei 435,51 Lei 590,36 -26%
TVA inclus
- +
Material
Pvc și poliester
Timpii de livrare
7/10 zile lucrătoare
Lungime (cm)
50
Adâncime (cm)
35
Viadurini Kitchen

Placă americană din pvc și poliester cu model de design, 6 bucăți.

Placutul este, fără îndoială, cea mai practică și rapidă soluție pentru cei care doresc să-și înfrumusețeze masa cu gust și culoare, fără a folosi fețele de masă clasice, dar preferă materiale care curăță rapid și vă permit să setați masa într-un mod simplu și rapid, fără a neglija vreodată aspect estetic și decorativ.

Această plașetă americană este caracterizată de tipăritul special care vă permite să vă personalizați masa cu gust și rafinament, recreând o poziție unică în loc. Fabricat din 87% PVC și restul de 13% poliester, este moale și flexibil, oferind, în același timp, rezistență la uzură și pete, datorită materialului, deoarece nu are fibre care se pot absorbi ca placematurile clasice din țesătură. . Rapid și ușor de curățat folosind o cârpă simplă umedă. Ideal pentru a fi folosit în orice situație pentru a vă înfrumuseța masa rapid și ușor, reducând timpul și spațiul la minim și, în același timp, oferind note de bucurie mesei. Poate fi folosit și în aer liber, dar evitând orice contact direct cu soarele.

Ultimele produse vizualizate