Made in Italy

7 cuțite de perete din oțel inoxidabil, exclusiv Berti pentru Viadurini - Modigliani

  • Made in Italy
  • Cod: MODIGLIANI
Lei 15.594,92
Material oțel inoxidabil
Timpii de livrare 5/8 zile lucrătoare

Set de 7 piese Berti Trinciante de pregătire a pereților, articol fabricat în Italia de înaltă calitate.

Vitrina de agățat pe un perete cu șapte cuțite esențiale pentru preparatele de bucătărie (cuțitele sunt ținute magnetic ):
- Cuțit de bucătar : cuțit cu utilizări multiple, cu acest cuțit normal mare puteți tăia toate carnea, dar și brânzeturile și legumele.
- Cuțit de pește : flexibil, foarte ascuțit, este destinat tăierii și preparării peștilor fără a rupe fibrele sale foarte delicate.
- Cuțit pesto : este cel mai bun înlocuitor al mezzalunei, este folosit pentru tocat mărunt legumele.
- Cuțit de dezosare : lama ascuțită și rigidă este utilizată pentru dezosarea și curățarea cărnii de la obiectele necomestibile.
- Tăietor de legume : mai mic și similar cu cel pentru carne și brânzeturi, este similar și destinat în principal legumelor și bucăților mici.
- Cuțit de curățat curbat : fără el nu puteți curăța, curăța, gravat și răzuit. Destinat în principal fructelor și legumelor.
- Drept cutit decojit: acesta este un multi - scop cuțit de bucătărie. Strict cu lama netedă și vârful centrat ideal pentru bucăți mici și indispensabil pentru prepararea mâncărurilor din carne și legume, precum și perfect pentru decojire și decojire.

Lamele sunt obținute prin forjare la cald cu un ciocan, odată singura modalitate de a garanta o bună calitate a tăierii (loviturile ciocanului se rup și comandă moleculele oțelului) astăzi sunt foarte apreciate pentru aspectul lor frumos și elegant. Realizate cu un mâner solid, adică lama are tangul ascuns în interiorul mânerului, au finisajul superficial al lamei din satin. Produs integral manual în cantități mici. Tratamentul termic include, de asemenea, sub-răcire la -80 ° C pentru a asigura capacitatea și durata maximă de tăiere.

Versiunile cu mânere Plexiglas sunt sigure pentru mașina de spălat vase, deoarece toate mânerele noastre Plexiglas sunt supuse unui proces special de stabilizare care le face sigure pentru mașina de spălat vase. Produse cu oțel de tăiat de înaltă calitate, acestea pot fi introduse în mașina de spălat vase numai în versiunea cu mâner Plexiglas, dar este bine să fiți informați despre posibilele consecințe:
1. mașina de spălat vase face ca orice obiect spălat în ea să îmbătrânească rapid.
2. cu cât oțelurile de tăiere sunt mai calitative, cu atât sunt mai puțin inoxidabile.
3. lamele pot fi colorate cu mici pete roșiatice sau halouri mari albăstrui:
la. dacă este lăsat să se scurgă sau să se usuce în mașina de spălat vase
b. dacă este lăsat murdar mult timp după utilizare
c. dacă apa de spălare este bogată în fier
4. spălarea bună a mâinilor și uscarea atentă după spălare sunt secretul pentru a vă menține cuțitele la maxim.
5. Spălarea mâinilor și uscarea imediată sunt OBLIGATORII pentru cuțitele cu mânere din corn, lemn sau alte materiale naturale.
6. Nu spălați cu detergenți agresivi sau apă la temperaturi peste 60 ° C.

Măsurători:
- greutate: 930 gr.
- lama din otel inoxidabil,
- mâner: cornotech complet forjat
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter