Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

8 pahare înalte Highball Tumbler pentru cocktail în cristal ecologic - Malgioglio

Cod: MALGIOGLIO
Lei 551,99 Lei 830,42 -34%
TVA inclus

madein_italy

- +
Material
cristal ecologic
Măsuri
h 15 x diametru maxim 7 cm
Timpii de livrare
10-20 zile lucrătoare
Viadurini Kitchen

8 pahare highball asortate pentru cocktail-uri cu fructe, design decorat cu cristale ecologice, calitate 100% made in Italy.

Faceți din simpla acțiune zilnică de a bea o emoție unică cu paharele înalte asortate pentru a pregăti cocktail-uri cu un design rafinat și inconfundabil, caracterizat prin strălucirea materialului care îmbunătățește nu numai decorațiunile prestigioase și elegante, ci și cocktailul pe care îl conține. Ideal pentru cocktailuri cu fructe , deoarece poate fi scufundat în lichior datorită capacității mari a paharelor.

Punctul forte al acestor ochelari highball constă în materialul cu care sunt fabricate: sticla eco- cristală , care este primul cristal ecologic inovator, ultraclar și rezistent la spălarea în mașina de spălat vase, care are aceleași caracteristici de transparență, strălucire și sunet tipic cristalului.
Este o sticlă sonică ultraclară 100% reciclabilă , care este produsă cu respect total pentru mediu , prin utilizarea cuptoarelor electrice și a energiei regenerabile curate, pentru un total de zero emisii în atmosferă.

Punctele tari ale cristalului ecologic industrial:
  • Transparență : cel mai transparent dintre ochelarii de cristal
  • Strălucire : o strălucire unică dată de cele mai pure materii prime
  • Rezistență : extraordinar de rezistentă la rupere, fiecare produs este supus a 7 teste de calitate
  • Mașină de spălat vase : testată pentru peste 4000 de utilizări în mașinile de spălat vase profesionale
  • Sonoritate : sunete pure și vibrante, ca cel mai bun cristal
  • Ecologic : 100% reciclabil, produs cu respect pentru mediu
Rezultatul este un produs made in Italy de înaltă calitate , pentru a experimenta calitatea și frumusețea la masă într-un mod complet.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate