Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

80x80cm masă din lemn cu piciorul Saber made in Italy Tassu

Cod: TASSU
Lei 1.369,44

madein_italy

Serviciile asociate produsului

- +
Material
plop, fag si Tanganyika
Măsuri
80x80xH 80 cm
Timpii de livrare
* 15 zile de lucru timpul de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc
Viadurini Collezione Living
80x80cm masă din lemn cu piciorul Saber made in Italy Tassu
Fix pătrat de culoare masa de lemn de nuc cu picioare sabie, produse în întregime de mână în Italia.
Perfect pentru sala de mese sau de bucătărie, care va da un stil de epocă și ponosit.

Producator Craftsman:
Această colecție este realizat manual în Italia de către o companie cu o experienta indelungata in crearea de mobilier stil ponosit-Chich. Ea a fost născut în anii treizeci din Valea Enza, ani în care parcela a fost cultura foarte răspândită de salcie, efectuate cu abilitate de femei locale, pentru a crea diferite forme și dimensiuni coșuri, compania a avut capacitatea de a exploata cunoștințele aceasta tehnica pentru a extinde de-a lungul anilor gama de produse propuse, prin producerea de coșuri la crearea de mobilier și mobilier de design.
Astăzi este o realitate de prestigiu și bine - cunoscut , care intră pe piață cu produse de înaltă calitate și un design itlaiano. Colecția variază de la mobilier pentru orice setare acasă, dulapuri pentru dormitor, dulapuri, dulapuri, mese de mese extensibile si fixe, scaune, oglinzi de perete .... toate caracterizate printr - un stil clasic și ponosit-chic, foarte la modă.
Lemnul este unul dintre materialele cele mai folosite în această linie, care vă permite să dea viață mobilarii o aroma antic, bogat în istorie, realizate din lemn fin de cei mai buni meșteșugari.

Ultimele produse vizualizate

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri