Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Abajur de lampă cu suspensie evazat în design industrial metalic - Galeria

Cod: GALERIA1
Lei 3.364,78 Lei 4.876,81 -31%
TVA inclus

madein_italy

- +
Material
metal
Timpii de livrare
3/4 săptămâni lucrătoare
Tipul prizei
E27
Lungime (cm)
55
Adâncime (cm)
55
Înălțime (cm)
48
max 105W
Viadurini Lighting

Lampă de suspendare din metal lustruit, design industrial fabricat în Italia.

Această lampă suspendată originală și unică are un stil industrial, cu un abajur realizat din sârmă metalică evazată pentru un design minimal și elegant, care evidențiază lumina și esența ei.

Complementul dorește să evidențieze autenticitatea și miile de nuanțe care caracterizează personalitatea fiecăruia, prin reprezentarea elementelor luminoase cu un design unic și inovator.

Lampa este realizată din metal lustruit , un material care reprezintă deseori membrana structurală și mai des membrana: o foaie foarte subțire pentru a fi îndoită, curbată și perforată.
Un design în întregime italian care, prin experimentare neconvențională și cercetări continue între tradiție și modernitate , este capabil să uimească, să îndrăznească și să emoționeze, permițându-vă să vă exprimați emoțiile printr-o utilizare decorativă originală și personală a luminii.

Colecția își dorește să fie o invitație de a fi singur fără teamă sau frică, eliberând adevărata identitate și stereotipuri provocatoare.
Dedicat tuturor celor care iubesc libertatea expresivă și care își exprimă stilul cu libertate și energie, alegând să urmeze inima și să trăiască în empatie, liber de orice banalitate și tipar.

Caracteristici tehnice:
  • Cablu electric transparent de 2 metri lungime
  • Rozetă din metal lustruit
  • Becul nu este inclus
  • Tipul sursei: 1 x clasa energetică E27 max 105W de la E la A ++

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate