Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Abajur suspendat în țesătură albă periată Design vintage - Boutique

Cod: BOUTIQUE
Lei 6.532,78 Lei 9.470,37 -31%
TVA inclus

madein_italy

- +
Material
metal și țesătură periată
Timpii de livrare
3/4 săptămâni lucrătoare
Tipul prizei
E27
Lungime (cm)
43
Adâncime (cm)
43
Înălțime (cm)
57
max 105W
Viadurini Lighting

Lampă de suspendare cu difuzor realizat manual din țesătură albă periată, fabricată în Italia.

Această lampă de perete originală și singulară se caracterizează prin abajurul său, cusut ca o rochie haute couture, realizat în întregime și decorat manual, de meșteri profesioniști care pun în valoare complementul pentru ao face unic, în stil shabby chic vintage.

Produsul dorește să evidențieze autenticitatea și miile de nuanțe care caracterizează personalitatea fiecăruia, prin reprezentarea elementelor luminoase cu un design unic și inovator.

Lampa este realizată din țesătură PES albă periată , un material care trezește un interes deosebit, deoarece este capabilă să creeze un obiect de emoție sugestivă, pentru a capta atenția.
Un design în întregime italian care, prin experimentare neconvențională și cercetări continue între tradiție și modernitate , este capabil să uimească, să îndrăznească și să emoționeze, permițându-vă să vă exprimați emoțiile printr-o utilizare decorativă originală și personală a luminii.

Colecția își dorește să fie o invitație de a fi singur fără teamă sau frică, eliberând adevărata identitate și stereotipuri provocatoare.
Dedicat tuturor celor care iubesc libertatea expresivă și care își exprimă stilul cu libertate și energie, alegând să urmeze inima și să trăiască în empatie, liber de orice banalitate și tipar.

Caracteristici tehnice:
  • Cablu electric transparent de 2 metri lungime
  • Cablu de suspensie din oțel lungime de 2 metri
  • Trandafir din metal alb mat
  • Becul nu este inclus
  • Tipul sursei: 1 x E27 max 52 W de la E la A ++

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate