Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Ceasuri de perete mari, moderne, de design, original și elegant

Moderne, ceasuri de perete de design pe care le găsiți în catalogul nostru sunt mari (80x60 cm, 140x60 cm, 150x50cm, etc) , mici, mediu și lung .

Nu numai funcțional, dar, de asemenea, obiecte pentru a furniza un perete prin schimbarea aspectului intreaga camera, fie că e camera de zi, hol, dormitor sau bucatarie.

Modelele din gama catalog , de fapt , de la ceasuri moderne de elegant și elegant , la modelele cele mai originale si excentrice cu forme speciale , cum ar fi blugi, ochi, cravată, ceașcă de cafea răsturnată, de pantofi cu toc, pantofi de balerina, apăsați cu pălărie picătură , Bush, flori precum petunii sau model daisy etc. Exista o multime de modele originale, inspirate de arta cum ar fi ceasurile topite și lichefiate de marele artist spaniol Salvador Dalì amintind una din lucrările sale cele mai cunoscute, „Persistența memoriei“.

Ceasurile de perete și un design modern Viadurini sunt realizate din materiale, cum ar fi rășină, oțel și metal sunt disponibile în versiunea tradițională și, în unele cazuri, versiunea adezivă.

Alte modele mai mari, de obicei, pătrate, dreptunghiulare sau rotunde, care oferă apeluri către locații și locuri celebre (Polinezia, Big Bang în Londra, etc).

Ideal pentru cei care doresc să dea camera de zi sau de la birou o notă internațională, ele sunt ceasuri de perete la cadranele cu fusurile orare ale celor mai renumite orașe (New York, Londra, Sydney, Tokyo, Roma, etc.).