Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Zia Babel Center tabelul Spinning

Cod: BATRC1CT
Lei 1.261,03
TVA inclus

madein_italy

- +
Măsuri
H 39cm
Timpii de livrare
7/10 zile lucrătoare de ordin plasat.
Le Zie di Milano
Zia Babel este un sistem modular din stejar masiv, proiectat pentru camera de zi și care sunt adecvate pentru orice mediu. Sistemul modular se dezvoltă în soluții 3 de izolare, blaturi de filare, turnuri și castele, fiecare dintre acestea fiind compus din module ușor de asamblat fără unelte și personalizate cu accesorii în diferite culori și funcții. Pornind de la modulul de bază pot fi stivuite până la 6 elemente, crearea de turnuri de diferite înălțimi, sau prin formarea în spațiu 3D în castele cu soluții de mobilare fără sfârșit. Oricare ar fi lumea ta este gata Zia babel să-l primească! Zia Babel este un sistem modular conceput pentru cei vii, dar atât de eclectic care se adapteaza la orice mediu. Sistemul este dezvoltat în 3 părți: spinnerele, turnuri și castele. Spinnerele sunt turnuri rotative, obținute prin stivuire de până la patru module de capacitate salută toate în cantități mari, inclusiv lianti A4. Structura de materiale din stejar natural masiv, podele sunt realizate din acril satin. La cerere, planurile pot fi de culoare: negru, roșu, albastru, fum, transparent și oglindă. Partea cu ușa este transparentă. Inclus sunt furnizate 4 bețișoare bookend pentru fiecare modul al fiecărui turn. Finisaje pentru epilare cu ceară utiliza numai produse naturale, fără aditivi chimici. Montarea Babel matusa este ușor de asamblat modulele se suprapun reciproc, fără a fi nevoie de scule.
Le Zie Milano, mobilier nou: biblioteci, vaze, sticle și suport sistem viu.
Mătușile sunt menajere prin vocație ... cei din Milano se adapta la orice mediu, deoarece acestea sunt discrete, utile, versatil și întotdeauna loc eleganti.C'è pentru un Zia Milano!

De cecumpărați:
  • materiale de calitate
  • design original
  • funcționalitate
  • ecostostenibilità
  • luminozitate și de dimensiuni mici
  • livrare gratuita in toata Italia
  • fabricat în întregime în Italia, în conformitate cu standardul de siguranță și reglementările italiene.

Ultimele produse vizualizate