Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Decorative oglindă MDF design modern, cu laser-gravat

Cod: SPECCHIERA SI-205Q-SP
Lei 2.884,79
TVA inclus

madein_italy

- +
Măsuri
82 cm x 73 cm
Timpii de livrare
8/10 zile lucrătoare
LAS Laser Art Style
Decorative oglindă MDF design modern , cu laser-gravat
Oglinda frumoasă cu un design unic și inimitabil, realizate din MDF în întregime în Italia.
Oglindă rotundă cu detalii geometrice din MDF disponibile în diverse nuanțe, unele cu ornamente pictate manual. Aceasta oglinda este, de asemenea, impodobita cu o gravură de lemn frumos.
Se taie si cu laser-gravate, această oglindă de forma originală este format din linii simple, patrate si stilizate.
stil modern oglindă, creativ și original.
De asemenea, vă aduce o notă de design din casa ta si alege cele mai potrivite pentru a termina de tine!

Produs 100% MADE IN ITALIA!

LAS este o companie care isi propune sa fie mereu în căutarea perfecțiunii, astăzi este un punct de reper în industria decor acasă Dell“.
De la proiectare la finisare, toate procesele de producție sunt efectuate în Italia, în scopul de a garanta în mod constant standardele de calitate ale unui produs 100% Made in Italy.
LAS este înregistrată în Registrul Național al Producătorilor italieni în acest sistem respectă cerințele de EN01 - calitate 100% originale italiene și LAS laser stil Art brand este „100% Certified Made in Italy“
de forme absolute de echilibru de compoziție, care decurg din calitatea înaltă a măiestrie, în timp ce se ocupă cu noile tehnologii cu laser, și că acestea poartă valoarea inestimabilă a forței de muncă manuală.
adevărate opere de artă 100% Made in Italy, decorate și înfrumusețate cu mare abilitate, capabil să fascineze privitorului și de a face medii speciale în care sunt plasate.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate