Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Oglindă modernă rotundă decorativă în MDF gravat cu laser

Cod: SPECCHIERA SI-320
Lei 2.030,40
TVA inclus

madein_italy

- +
Măsuri
60 cm x70 cm
Timpii de livrare
8/10 zile lucrătoare
LAS Laser Art Style
Oglindă modernă rotundă decorativă în MDF gravat cu laser
Oglindă decorativă de perete frumoasă, cu un design unic și inimitabil, realizată în MDF complet în Italia.
Oglindă rotundă cu decorațiuni geometrice circulare și originale, în MDF, disponibilă în diverse nuanțe. Această oglindă este, de asemenea, îmbogățită cu frumoase gravuri ton-pe-ton.
Decupat și gravat cu laser, această oglindă cu o formă originală este alcătuită din linii simple, sinuoase și stilizate.
Oglindă cu un stil modern, creativ și original.
Aduceți o notă de design și acasă și alegeți cel mai potrivit finisaj pentru dvs.!

Produs 100% MADE IN ITALY!

LAS este o companie care a vizat întotdeauna urmărirea perfecțiunii , astăzi este un punct de referință în sectorul de decorațiuni interioare.
De la proiectare la finisare, toate procesele de producție sunt realizate în Italia, pentru a garanta constant standardele de calitate ale unui produs Made in Italy 100%.
LAS este înregistrat în Registrul național al producătorilor italieni , deoarece respectă cerințele sistemului IT01 - Calitate italiană originală 100%, iar marca LAS Laser Art Style este certificată „100% Made in Italy”
Forme de echilibru compozițional absolut, care provin din calitatea excelentă a măiestriei, în timp ce se compară cu noile tehnologii laser și care poartă în sine valoarea neprețuită a lucrului manual.
Opere de artă reale realizate 100% în Italia, decorate și înfrumusețate cu o abilitate deosebită, capabile să îi captiveze pe cei care le observă și să facă mediile în care sunt așezați speciali.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate