Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

pictura florale moderne cu decor pictat MDF

Cod: FLOREALE SI-214
Lei 4.108,79
TVA inclus

madein_italy

- +
Măsuri
180 cm x 55 cm
Timpii de livrare
8/10 zile lucrătoare
LAS Laser Art Style
pictura florale moderne cu decor pictat MDF
decor frumos de stilul floral, este format dintr-un design unic, original.
Cadru din MDF, decorate cu flori pictate manual, disponibile în diferite combinații de culori.
Această imagine frumoasă este făcută în întregime în Italia, și aduce o mare frumusete si calitate italian.
tăiate cu laser, acest cadru de proiectare este compus din linii simple și sinuoase, și este capabil de a aduce armonie și să se adapteze în orice mediu în care este introdus.
Quadro stil modern, creativ și original.
De asemenea, vă aduce o notă de design din casa ta si alege cele mai potrivite pentru a termina de tine si casa ta!

Produs 100% MADE IN ITALIA!

LAS este o companie care isi propune sa fie mereu în căutarea perfecțiunii, astăzi este un punct de reper în industria decor acasă Dell“.
De la proiectare la finisare, toate procesele de producție sunt efectuate în Italia, în scopul de a garanta în mod constant standardele de calitate ale unui produs 100% Made in Italy.
LAS este înregistrată în Registrul Național al Producătorilor italieni în acest sistem respectă cerințele de EN01 - calitate 100% originale italiene și LAS laser stil Art brand este „100% Certified Made in Italy“
de forme absolute de echilibru de compoziție, care decurg din calitatea înaltă a măiestrie, în timp ce se ocupă cu noile tehnologii cu laser, și că acestea poartă valoarea inestimabilă a forței de muncă manuală.
adevărate opere de artă 100% Made in Italy, decorate și înfrumusețate cu mare abilitate, capabil să fascineze privitorului și de a face medii speciale în care sunt plasate.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate