Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Cadru cu motive florale mari în mdf Fiona

Cod: FIONA
Lei 2.472,02
TVA inclus

madein_italy

- +
Timpii de livrare
8/10 zile lucrătoare
LAS Laser Art Style
Cadru cu motive florale mari în mdf Fiona
Fiona este un tablou frumos, cu un stil floral, constând dintr-un design unic și original.
Cadru realizat din MDF, este o compoziție de flori îmbogățite de prezența unor frumoase decorațiuni din stuc.
Acest tablou frumos este complet realizat în Italia și readuce marea calitate și frumusețea italiană.
Decupat cu laser, acest cadru de design este format din linii simple și sinuoase și este capabil să aducă armonie și să se adapteze oricărui mediu în care este inserat.
Pictura modernă, creativă și originală.
Fiona este disponibilă în diferite combinații de culori, iar pentru fiecare combinație sunt disponibile două dimensiuni diferite.
Aduceți o notă de design și casei dvs. și alegeți finisajul și dimensiunea care se potrivesc cel mai bine dvs. și casei dvs.

Produs 100% MADE IN ITALY!

LAS este o companie care a vizat întotdeauna urmărirea perfecțiunii , astăzi este un punct de referință în sectorul de decorațiuni interioare.
De la proiectare la finisare, toate procesele de producție sunt realizate în Italia, pentru a garanta constant standardele de calitate ale unui produs Made in Italy 100%.
LAS este înregistrat în Registrul național al producătorilor italieni , deoarece respectă cerințele sistemului IT01 - Calitate italiană originală 100%, iar marca LAS Laser Art Style este certificată „100% Made in Italy”
Forme de echilibru compozițional absolut, care provin din calitatea excelentă a măiestriei, în timp ce se compară cu noile tehnologii laser și care poartă în sine valoarea neprețuită a lucrului manual.
Opere de artă reale realizate 100% în Italia, decorate și înfrumusețate cu o abilitate deosebită, capabile să îi captiveze pe cei care le observă și să facă mediile în care sunt așezați speciali.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate