Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Pictura de design original cu motive naturaliste în mdf

Cod: FLOREALE SI-271
Lei 2.356,81
TVA inclus

madein_italy

- +
Măsuri
87 cm x 90 cm
Timpii de livrare
8/10 zile lucrătoare
LAS Laser Art Style
Pictura de design original cu motive naturaliste în mdf
Imagine frumoasă, cu un stil abstract-natural, cu un design unic și inimitabil.
Cadru în mdf, cu o formă unică și creativă, îmbogățit de un decor central care amintește de o frunză și alte motive naturaliste.
Acest tablou frumos este complet realizat în Italia și readuce marea calitate și frumusețea italiană.
Tăiat cu laser, acest cadru de design este format din linii simple și sinuoase, meticulos în detaliu.
Acest tablou este capabil să aducă armonie și să se adapteze oricărui mediu în care este inserat. Pictura modernă, creativă și originală.
Disponibil în combinații de culori diferite și armonioase.
Adu-ți o notă de design în casa ta și alege cel mai potrivit finisaj pentru tine și casa ta!

Produs 100% MADE IN ITALY!

LAS este o companie care a vizat întotdeauna urmărirea perfecțiunii , astăzi este un punct de referință în sectorul de decorațiuni interioare.
De la proiectare la finisare, toate procesele de producție sunt realizate în Italia, pentru a garanta constant standardele de calitate ale unui produs Made in Italy 100%.
LAS este înregistrat în Registrul național al producătorilor italieni , deoarece respectă cerințele sistemului IT01 - Calitate italiană originală 100%, iar marca LAS Laser Art Style este certificată „100% Made in Italy”
Forme de echilibru compozițional absolut, care provin din calitatea excelentă a măiestriei, în timp ce se compară cu noile tehnologii laser și care poartă în sine valoarea neprețuită a lucrului manual.
Opere de artă reale realizate 100% în Italia, decorate și înfrumusețate cu o abilitate deosebită, capabile să îi captiveze pe cei care le observă și să facă mediile în care sunt așezați speciali.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate