Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Quadro de design dreptunghiular, cu detalii de mână vopsea

Cod: FLOREALE SI-217
Lei 4.084,12
TVA inclus

madein_italy

- +
Măsuri
180cm x 60cm
Timpii de livrare
8/10 zile lucrătoare
LAS Laser Art Style
Quadro de design dreptunghiular , cu detalii de mână vopsea
cadru fantastic de floral-stil natural, design unic și inimitabil.
Quadro MDF, cu o formă dreptunghiulară și de mari dimensiuni.
Acest pătrat frumos descrie viața în continuare, pe de o parte și decorațiuni meticulos pe de altă parte, toate prezentate pe un fundal deschis-crem gri, decorate cu ornamente pictate manual in nuante de maro si sculpturi din lemn.
complet realizate în Italia cadru, aduce cu ea mare calitate și frumusețea artei italiene.
tăiate cu laser, acest cadru de proiectare constă în linii simple și sinuoase, și o atenție meticuloasă la detalii, care dau un sentiment de armonie pentru întreaga operă de artă.
Acest cadru este capabil să se adapteze în orice mediu în care este introdus.
Quadro stil modern, creativ și original.
De asemenea, vă aduce o notă de design din casa ta!

Produs 100% MADE IN ITALIA!

LAS este o companie care isi propune sa fie mereu în căutarea perfecțiunii, astăzi este un punct de reper în industria decor acasă Dell“.
De la proiectare la finisare, toate procesele de producție sunt efectuate în Italia, în scopul de a garanta în mod constant standardele de calitate ale unui produs 100% Made in Italy.
LAS este înregistrată în Registrul Național al Producătorilor italieni în acest sistem respectă cerințele de EN01 - calitate 100% originale italiene și LAS laser stil Art brand este „100% Certified Made in Italy“
de forme absolute de echilibru de compoziție, care decurg din calitatea înaltă a măiestrie, în timp ce se ocupă cu noile tehnologii cu laser, și că acestea poartă valoarea inestimabilă a forței de muncă manuală.
adevărate opere de artă 100% Made in Italy, decorate și înfrumusețate cu mare abilitate, capabil să fascineze privitorului și de a face medii speciale în care sunt plasate.

Ultimele produse vizualizate