Made in Italy

Adro abstract ceas de perete de design din lemn, făcute în Italia

  • Made in Italy
  • Cod: Adro
Lei 2.978,49 Lei 3.723,12 -20%
Timpii de livrare 7 zile lucrătoare
Adro ceas de perete de design, fabricat în Italia
Adro este un ceas perfect pentru a înfrumuseța orice perete al casei tale. Accesoriu de mobilier care nu numai că are o sarcină utilă de a indica timpul, ci și un obiect de design real, inclus în armonie în camera dumneavoastră.

Este făcută în Italia de către meseriașii de specialitate care aleg, taie și asamblează manual materialele naturale cu care este fabricată. Se compune dintr-o structură cu inserții din lemn. Tehnica specială de inlay necesită ca straturile subțiri de lemn de 6 zecimi de mm să fie alese unul câte unul pe baza caracteristicilor venei și a culorii celei mai potrivite pentru produsul specific prelucrat. Plăcile de lemn sunt tăiate astfel încât să obțină bucăți mici, care sunt apoi îmbinate împreună cu mâna, ca un puzzle, iar în final panoul este perfecționat manual.
Adro este disponibil în două dimensiuni și trei culori diferite utilizate pe diferite tipuri de lemn:
măsurători:
- L40 x P3 x H40 cm; diametru 40 cm.
- L50 x P3 x H40 cm; diametru 50 cm.
culori:
- Rece: alb, negru și cenușie cenușie. Marginea este în cenușă albă, iar mâinile și numerele sunt din aluminiu natural;
- Cald: lemn de stejar, fețe în culoare weingé și cenușă. Mucul este în fețe de culoare weingé, iar mâinile și numerele sunt din aluminiu natural;
- Culori: esență de lemn de frasin alb, argintiu violet și bolivar gri deschis. Marginea este în cenușă albă, iar mâinile și numerele sunt în aluminiu vopsit în negru.

Stejarul este realizat din cele mai frumoase păduri de stejar și a fost întotdeauna folosit pe scară largă; cenușa este compactă, rezistentă și în același timp elastică. Este folosit pe scară largă în mod natural, dar și vopsit, mărind atât vena materialului, cât și luminozitatea culorii. Eyeliner erable este făcut din cele mai frumoase trunchiuri de arțar și este dotat cu pleoape. Acestea sunt picăturile de apă închise în interiorul fibrelor de primăvară tinere care imprimă cercurile caracteristice mici pe material după înghețuri bruște. Bolivarul este un lemn cu o esență sobră, elegantă, fără noduri sau vene evidente, cu un aspect delicat și matasos. Părțile sunt o esență tare, compactă și elastică din Africa de Vest tropicală, dificil de utilizat pete întunecate.

O fantezie pură de linii abstracte făcute în Italia, perfectă pentru decorarea camerelor. Pentru mai multe informații, nu ezitați să ne contactați.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter