Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Adu-l pe peretele băii în Corian alb L 46 sau L 62 cm Fabricat în Italia - Elono

Cod: ELONO4
Lei 1.588,79 Lei 2.121,59 -25%
TVA inclus

madein_italy

- +
Material
corian
Timpii de livrare
10-15 zile lucrătoare
Adâncime (cm)
7.8
Înălțime (cm)
8.4
Viadurini Bathroom

Suport prosoape montat pe perete în Corian alb cu inserție neagră de 2 lungimi, fabricat în Italia.

Alege cuierul de perete pentru baie pentru o atmosferă modernă și luxoasă realizată în întregime din Corian alb sau alb cu inserție neagră, un material igienic cu linii esențiale.
Disponibil în două lungimi cu o grosime de 19 mm.

Corian este un material compus dintr-un amestec de materiale minerale naturale provenite din bauxită și rășină acrilică de înaltă calitate. Acesta combină toate avantajele blaturilor din piatră cu avantajul de a putea fi reprodus în mai multe forme, deoarece este performant și maleabil, precum și rezistent și compact.

Punctele forte ale lui Corian:
  • Rezistent : culoarea este omogenă, nu se descuamă și nu este supusă uzurii. Inalterabil la căldură, pete și substanțe chimice. Rezistent la solicitări ridicate de trafic, poate fi ușor reparat cu un burete abraziv și detergenți pentru utilizare zilnică.
  • Igienic : nu permite formarea de ciuperci, bacterii și mucegaiuri, utilizarea sa este ideală pentru bucătării, pereți despărțitori, lavoare și multe altele. Realizarea lipirii invizibile pentru suprafețe continue este o realitate, astfel posibilitățile de proiectare se înmulțesc, combinate cu practicitatea și viteza de curățare .
  • Sigur : Conține un conținut scăzut de COV, deci este extrem de sigur și netoxic .
  • Revoluție verde : poate fi îndepărtat și chiar reinstalat, refăcut pentru a produce alte produse, reparat și eliminat cu ușurință.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate