Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Agățat cabinet de baie din lemn lăcuit cu chiuvetă, 2 sertare, Dan

Cod: DAN 7
Lei 12.753,56
TVA inclus

madein_italy

- +
Măsuri
mm. 900x450x510
Timpii de livrare
3 săptămâni
Greutate produs
38 kg
Personalizate
Acest element poate fi personalizat. Pentru informații suplimentare: info@viadurini.ro
Viadurini Bathroom
Agățat cabinet de baie din lemn lacuit cu chiuveta, 2 sertare, Dan, fabricate în Italia
Baza de chiuvete modernă, potrivită pentru orice stil de mobilier, alcătuită din 2 sertare detașabile. Finisaj din lemn mat lacat, cu posibilitate de alegere între diferite culori. Chrome se mânerează. Suprafață ceramică cu cadă integrată.
Usa neteda in esenta sau lustruita in culori diferite caracterizeaza linia Dan Ceramica . Elementele, disponibile în versiunea suspendată sau pe podea cu picioare în formă de oțel cromat, sunt completate de chiuveta monobloc ceramică. Mânerele orizontale definesc partea frontală.

Finisaje disponibile:
- stacojiu opac
- turcoaz mat
- lila opacă

NB : robinetele nu sunt incluse

Produsele din această colecție pot fi personalizate în ceea ce privește dimensiunile și finisajele. Pentru informatii scrieti clienti@viadurini.it .

Estetica și prospețimea estetică sunt caracteristicile care disting programul Dan : elementele care constituie un fel de pret pentru un portar pentru baie și interpretează noile tendințe ale gustului contemporan.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate