Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Agățat compoziția de baie în fenix gri fumos făcut în Italia, Napoli

Cod: NAPOLI
Lei 16.757,97
TVA inclus

madein_italy

- +
Material
Mineralmarmo, lemn de stejar, Fenix
Măsuri
L90xL36xP46,5 cm
Timpii de livrare
4 săptămâni
Greutate produs
60 kg
Personalizate
Acest element poate fi personalizat. Pentru informații suplimentare: info@viadurini.ro
Viadurini
Compoziție de mobilier modern suspendat de baie realizat în Italia, Napoli
Napoli este un set de mobilier de baie suspendat realizat din diferite materiale și finisaje și cu posibilitatea de nenumărate combinații datorită diferitelor elemente, datorită geometriei flexibile pentru o baie în afara schemelor comune.
Fenix, alcătuit din laminat foarte dens, este tratat pe suprafață cu procese sofisticate de fabricare care dau duritate și impermeabilitate absolută. Folosirea finisajului lăcuit satinat pe completarea Mdf permite obținerea unei linii moi și foarte naturale cu vopsele care nu sunt toxice și fără solvenți. În cele din urmă, strălucirea Mineralmarmo dă o strălucire unică, cu linii care devin protagoniștii unui decor contemporan.

Compoziția include:
- Oglinda dreptunghiulară cu lumină LED integrată; L90xH72xP4 cm;
- Un vârf de lavoar în alb Mineralmarmo; L90,5xH1,4xP46,5 cm
- o bază de spălare Fenix ​​gri; L90xH24xP46 cm;
- o bază laterală în Fenix ​​gri; L36xH96xP35 cm;
- Două containere MDF dreptunghiulare la finisajul lăcuit al tablului mat; L60xH15xP18 cm;
- Trei containere din MDF pătrate, finisate cu tablă mată mată; L36xH36xP18 cm.

NB: MineralMarmo® este un material compus din 75% umpluturi minerale naturale (carbonați de calciu și trihidrați de aluminiu) și 25% rășină poliesterică. Filmul de acoperire cu email tehnic a suprafeței materialului are un tip de poliester acrilat care permite obținerea unor caracteristici excelente de rezistență.

FENIX este un material care a revoluționat orizonturile designului interior.
Caracteristicile celebre sunt date datorită unei serii de procese care implică o acoperire multistrat, utilizarea nanoparticulelor și a rășinilor acrilice de nouă generație, întărite și fixate prin procesul de întărire cu fascicul de electroni, o metodă inovatoare de polimerizare la rece. Manopera face anti-amprentă materială, moale la atingere, opacă și extrem de rezistentă, astfel încât să reziste la șocuri, zgârieturi, dar și atacul solvenților și al reactivilor utilizați în mod obișnuit în curățarea domestică.
Rezistent la căldură, rezistent la apă, igienic și rezistent la mucegai, potrivit perfect pentru contactul cu alimentele și ușor de curățat.

Ultimele produse vizualizate